yokaverbeek.nl


maandag, juli 29, 2002


Groeten vanuit Praag

Dag allemaal!
Ik zit in het zonnige Praag en het is hier bloedheet. Nu ben ik een mietje als het aankomt op hitte, maar ik heb een heel blanke huid en verbrand als een tierelier dus ik kan er niks aan doen, het is de natuur. Desondanks probeer ik te bruinen en voor het eerst in jaren zijn mijn kuiten gekleurd, wauw!

Maar waar dit allemaal op slaat, is dat ik geen "afscheidsberichtje" geplaatst heb voor ik wegging, en ja, dat gaat jeuken bij een echte internetverslaafde zoals ik.
Dus zit ik in een internetcafe (waar de verbinding gelukkig snel is) en ben ik zodirekt heel blij dat het er op staat.

Ik ben de 5e terug, tot snel!
0 reacties

woensdag, juli 24, 2002

Hossen

Op de CD Punk Goes Pop hebben allerlei vage punkbandjes nummers van Britney Spears, Madonna, 'NSYNC en dat soort pophelden gecoverd.
Sommigen zijn wat flauwtjes (de cover van Nelly Furtado's 'I'm like a bird' is niet bepaald punk en wordt op vrijwel dezelfde manier gezongen door een brave vrouwenstem), maar het is de moeite waard om je KazaA erop los te laten.

Download Pink's 'Get This Party Started' gecoverd door Stretch Armstrong.

0 reacties

dinsdag, juli 23, 2002

Kennelijk toch niet zo slecht in rekenen

De uitslag van The Ultimate IQ Test op Emode was dat ik een "IQ" van 127 heb, en naar aanleiding van welke vragen ik goed had, concludeerde de test dat ik een Visual Mathematician ben. Oooooh ja...

"Did you know that 60% of Visual Mathematicians wait for the other person to make the first move on a date."
Nooouu zeg, wist jij dat?0 reacties


Dingen die me frustreren

- Het feit dat het nu regent terwijl het zomer is en ik overmorgen op vakantie ga

- Dat ik mijn raam niet lekker open kan zetten 's nachts omdat er dan zoemende insekten binnenvliegen die me uit mijn slaap houden en me prikken

- Grote, lelijke, zware marmeren tafels van 200 kilo die je uit je huis wilt hebben, maar waarvoor je minstens 5 mensen nodig hebt om hem te verslepen

- Als ik denk fijn door de zon te gaan fietsen, en er onderweg én vliegjes in mijn ogen vliegen én vervelende toeristen erom vragen aangereden te worden door mijn fiets, wat ik met liefde doe hoor, maar jezus, herkennen ze de plaatjes van fietsen op het fietspad niet ofzo?

- Als mensen in cafés naar je toekomen om te vragen "of je het wel naar je zin hebt" omdat je zo "boos" kijkt, terwijl je voor jouw gevoel juist je neutrale gezicht opzet

- Als je opstaat en bedenkt wat voor heerlijk broodje je gaat maken met allerlei soorten spannend beleg, en dan de koelkast opendoet om te ontdekken dat iemand anders al die dingen heeft opgegeten

- ALS HET REGENT TERWIJL HET ZOMER IS!
0 reactiesBereikbaar?

Een 78-jarige vrouw uit het Roemeense Olt moet twee keer per week in een boom klimmen om haar kleinkinderen te kunnen spreken via haar mobiele telefoon. Het is de enige manier om signaal te krijgen. Elke woensdag en zaterdag zit ze om klokslag 10.00 uur in de boom. Soms zit ze er voor niets als haar kleinkinderen haar vergeten te bellen.

van nu.nl0 reacties


Ooh groovy baby

Het is bijna tijd voor de nieuwe Austin Powers film, Austin Powers In Goldmember.
Met Michael Caine als de vader van Austin Powers en Beyoncé als Foxxy Cleopatra.

Op de site kan je je Spy Name ontdekken.

Yoka "Courageous" Verbeek baby yeah!

Check ook de trailer.


0 reacties

maandag, juli 22, 2002

What's Zinniz?


Zinniz is a yearly Bunny Rodeo. Every year in the west of the USA, the yearly Bunny Rodeo draws thousands of visitors. Nuclear experiments in the sixties created giant bunnies that can jump as high as 12 meters at a single bound!
People were afraid of the bunnies at first. But fear changed to adoration when the Bunny Rodeo started. Winner last year is J.I. Dimone, who stayed on a bunny for a full 23 seconds.


Wrong again!


Zinniz is bier met een smaakje (crispy lime, orange twist of tropical red, de laatste is minder aan te raden) en ik vind het wel lekker. Maar wat ik het leukste vind, is dat het flesje een twist off cap heeft. Geiiiiil.

Maar wees gewaarschuwd! Ik plofte vandaag moe op het bankstel neer, omdat ik even daarvoor met een 150 kilo zwaar bureau-met-marmeren-tafelblad had lopen slepen. Ik ging mezelf fijn verwennen met een flesje Zinniz, en nam enthousiast een slok. De rest van de drank klotste hierdoor wat heftiger dan normaal terug naar beneden, en onmiddelijk ontstond er een angstaanjagende schuimexplosie, die, als het had gekund (want schuim is schuim natuurlijk), hoog boven het flesje was uitgerezen.
Dus dames en heren, drink uw Zinniz met beleid.
0 reacties

zondag, juli 21, 2002

Dewey!

Ik ben fan van Dewey.
Hij speelt in Malcolm in the middle.
In het echt heet ie Erik Per Sullivan.
Hij is 11.
Hij spreekt vloeiend Zweeds (zijn moeder komt uit Zweden)
Hij heeft een zwarte band in taekwondo.

Dewey is cool!(remembering instructions on feeding the cat)
Dewey’s thoughts: “He likes the juice from the wet food poured onto the dry. Jellybean also likes you better than your brothers. Everyone likes you better than your brothers. Someday, you’re going to be the president of Idaho, and anyone taller than you will be fed to the wolves.”
0 reacties


De positie van mannen

Dit stripje van de Zeurkalender van Peter van Straaten vond ik opgepropt uit de onderkant van een keukenkastje steken.
Klik voor een vergroting.
0 reacties

zaterdag, juli 20, 2002

Feedback

Laat weten wat je van de nieuwe layout vind!0 reactiesGoede start

Jaaaaaaaaa, mijn weblog is in de lucht!
Vergezeld van een fantastische nieuwe layout, zoals je ziet.

Dan nog het geweldige nieuws dat ik woonruimte heb, en de dag kan niet meer stuk. Ja dames en heren, een van de meest luie huiszoekers ooit heeft een woning in haar schoot geworpen gekregen. Ik ga er wonen met een vriendin. Het is een echt Huis, met hal, keuken, badkamer(tje), twee slaapkamers, woonkamer en balkonnetje. Intimi worden uiteraard verwacht op de housewarmingparty, die op nog nader te noemen tijdstip zal worden gehouden. Eerst moeten we heel veel doen, zoals muren schrobben en schilderen, gaatjes dichtstoppen, tapijt leggen en dat soort leuke klusjes.

Maar goed, stiekem kijken we er erg naar uit.
Ook gaan we koken.
...
De eerste tijd maar niet komen eten dus.

Ehm, de weblog. Ja.
Ik bedenk vaak dingen die ik op mijn site wil gooien maar dat vond ik dan nooit geoorloofd omdat ik er geen andere dingen opzette, naast die hersenspinsels.
Een weblog is een legitieme reden om bullshit op het net te zetten.
Vandaar.

Spreid het woord!0 reactieseXTReMe Tracker