yokaverbeek.nl


donderdag, oktober 31, 2002


Voor de mensen die mij persoonlijk kennen

A.s. zaterdag geef ik een feestje ter ere van mijn verjaardag.
Ik zal de meesten van jullie nog wel bellen maar dit is ook een handige manier om het aan te kondigen.
Mij bellen kan ook (vind ik wel handig) en als het goed is heeft iedereen die het moet hebben mijn nummer wel of kan ie er aan komen.

Tot dan0 reacties

woensdag, oktober 30, 2002


Jarig!

Jarig jarig jarig jarig!

Twintig twintig twintig twintig!

En ik wil felicitaties!0 reacties

dinsdag, oktober 29, 2002


Dag vriendjes en vriendinnetjes

Wat schitterde ik in Costa... nou ik heb genoten.

Goed nieuws en slecht nieuws.

Bassie en Adriaan gaan ermee stoppen! Ze willen stoppen op "het hoogtepunt van hun carriŤre", al was dat volgens mij toch echt toen ik een jaar of 8 was. Aad van Toor is van plan een boek te schrijven, en voordat je nu met je hoofd op je bureau begint te slaan: er is nog meer vervelends, ze zijn pas echt weg in 2004 als al hun circusshows zijn geŽindigd. Ik leefde mee met de nieuwslezer op de radio die herhaaldelijk stompzinnige dingen moest zeggen als "Bassie de Clown en Adriaan de Acrobaat".

Treurig is het nieuws dat acteur Richard Harris is overleden, die de meesten zullen kennen als Professor Dumbledore uit de Harry Potter films (1 & 2 en 2 komt er bijna aan, volgens de release dates op IMDb op 21 november!).0 reacties

maandag, oktober 28, 2002


Die mooie dag is bijna daar...

Over twee dagen ben ik jarig.
Rijmt er iets op twintig?

Woensdag word ik twintig
Pepermuntjes zijn lekker mintig


Als iemand nog iets kan bedenken... ik kom niet verder dan mintig.

Gemeen trouwens dat net op mijn verjaardag er geen Classic Noodlanding is in Paradiso maar Noodlanding met DJ Krush, kostende NEGEN euro.
Wie wil er in plaats daarvan de volgende dag in Halloweenkostuum met mij de deuren langs?
0 reacties

donderdag, oktober 24, 2002


Oh ja

Bijna vergeten: ik word over 6 dagen 20 (30 oktober).
Heeft iemand een leuk idee voor een feestje? Ik kan niks bedenken.
Cadeaus kunnen trouwens al worden opgestuurd/langsgebracht.

Nog iets, a.s. maandag ben ik voor de 2e keer te zien in Costa! de serie. 21.20, ned. 2. Alleen kijken als je niet van plan bent me compleet af te branden want ik kan hartstikke goed raak slaan met harde stukken hout en metalen pijpen. Dank.0 reacties


Gevr. combi-magn. z.g.a.n. prijs i.ov.

Welke schattebout heeft nog ergens een combi-magnetron staan waarvan ie denkt "mwaah, die wil ik best voor een aardig prijsje van de hand doen"? Ik ben naarstig op zoek. Geen leven zonder een combi-magnetron!

Mail me.0 reacties


Optieven ouwe graftak

Sire is een nieuwe "De maatschappij dat ben jij"-achtige campagne gestart. Ik vind ze zelf erg geestig, maar ik betwijfel of de invloed verder reikt dan het verschaffen van lollige scheldwoorden.
Je kan de reclames bekijken op de site van Sire, onder 'nieuwe Impuls campagne'.

Theaterlobby

Een goeie tip voor mensen die niet van de koude houden: bezoek een theater. Mijns inziens wordt er te weinig cultuur opgesnoven, zeker door "generatiegenoten". Ikzelf ben onomstotelijk het goede voorbeeld, want ik heb in 5 dagen twee toneelstukken gezien, en zal over een week wederom de Stadsschouwburg bezoeken. Cloaca moet je absoluut zien. Dit stuk kon bij voorbaat niet mislukken, want: geschreven door Maria Goos (van Oud Geld, Familie enzo), geregisseerd door Willem van de Sande Bakhuyzen (ook Familie e.a.), en dan de acteurs, begint u maar met kwijlen: Pierre Bokma, Gijs Scholten van Aschat, Peter Blok en Jaap Spijkers.
Gaat dat zien, nog t/m december.
Gisteren was de beurt aan Carmen, van Toneelgroep Amsterdam. De voorstelling bestaat voor een groot deel uit muziek, gecomponeerd door Stef Kamil Carlens van Zita Swoon. Ik heb me geamuseerd, de muziek was prachtig, de acteurs zijn leuk, maar het greep me niet genoeg om van een must see te spreken (Carmen is toch een nogal heftig verhaal maar dat kwam niet goed over).
De Koopman van VenetiŽ is next. Shakespeare, zeer verantwoord.
Kortom, grijp je CJP en ga naar een leuke voorstelling, dan zit je tenminste warm binnen.0 reacties


Winter! (bijna dan)

Ik HOU van deze tijd van het jaar.
Wat mij betreft mag het de hele dag regenen, het liefst gecombineerd met harde wind en hagelbuien.
Ik heb geen kachel in mijn huis, dus als het vriest is de pret compleet.
Dan is er nog verkoudheid, het absolute hoogtepunt. Zeker nu ik ontstoken amandelen heb! Het kan werkelijk niet stuk!

Ik voel me nu dan ook belabberd want de zon schijnt en het is niet koud. Verdomme.0 reacties

woensdag, oktober 16, 2002


Hansje is lief!

Bedankt voor de chocoladeletter!0 reacties

vrijdag, oktober 11, 2002

Pompidompidom

Stil is het hier hŤ.
Tja, ik kan nog steeds alleen bij mijn moeder thuis internetten en daar ben ik niet zo vaak.
Als er vrijwilligers zijn die in mijn plaats 3 uur in de UPC winkel willen wachten om de installatie van de grond te krijgen, kunnen deze zich bij mij melden. Je wordt uiteraard beloond.

Ik had vandaag weer eens een auditie, een Engelstalige, sprookjesachtige film te worden gedraaid in Luxemburg. Span-nend! Al schijnen de opnames in Luxemburg plaats te vinden omdat daar andere werkwetten gelden en we dus gedwongen kunnen worden om 24 uur door te werken.
Binnenkort ben ik trouwens weer te horen in een radiospot, van Mastercard.
Ook heb ik vreselijk veel geld uitgegeven en al die spullen moet ik nu op de fiets naar mijn huis gaan brengen, wat betekent met een hoop zware tassen aan mijn stuur proberen niet uit balans te raken en tegen een lantaarnpaal aan te rijden.

Omdat het hoort: ik vind het heel zielig voor Beatrix en de knullen dat Prins Claus is overleden. Het was een sympathieke man.

Wat nog meer... oh ja: heeft iemand een combi-magnetron voor mij? Dat zou erg op prijs worden gesteld en ik betaal er natuurlijk voor.
Verder heb ik de laatste tijd nogal merkwaardige dromen, maar dat is weer een heel ander verhaal.0 reacties

donderdag, oktober 03, 2002


Waarom waarom waarom waarom!

Nu zit ik toch weer in mijn moeders huis te internetten.
WANT HET IS NOG NIET GEINSTALLEERD IN MIJN EIGEN HUIS.
Ingewikkeld verhaal met een gesplitst signaal (mag niet! stoute buren!). De tv kan wel gewoon werken als het signaal gesplitst wordt maar internet niet. Dusss moet ik nu een middag gaan verdoen met wachten in de UPC winkel tot ik een schriftelijk verzoek in mag dienen voor het aanleggen van een eigen kabel. Dat is gelukkig wel gratis.
Maar ik vind het gemeen. Mijn computer staat heel blij op mijn bureau te wachten tot ie weer het net op mag en ondertussen kan ik er geen fuck mee.
Ik heb honger mensen. Ik ga naar de chinees. Vanavond kook ik lekker niet! Gha!0 reactieseXTReMe Tracker