yokaverbeek.nl


zondag, februari 01, 2004

Ergo!

Ik ben post-avondmaal moe maar vind toch dat ik jullie allen van een stukje moet voorzien. Dus even wat puntjes.

1. Samenwonen is geweldig. Ik ben blij. De rotzooi is bijna allemaal opgeruimd en uitgepakt, het enige wat er nog aan schort zijn wat meubelstukken, maar die zullen spoedig aanwezig zijn.

2. Ik zal het maar vast verklappen, over twee weken is mijn laatste GTST aflevering te zien. NEE! Ja. Op die dag, vrijdag de 13e, zit ik dus ook in Hartslag, en die week correctie: reeds dze week moeten jullie k het Vara TV Magazine aanschaffen om daarin een interview met mij aan te treffen, wat een jolijt.

3. Ik ga binnenkort auditie doen voor de Toneelschool in Amsterdam, en als iemand ervaringsdeskundige is en mij kan adviseren over het kiezen van een monoloog zou ik uiterst dankbaar zijn.

4. Mensen, wat een hervorming van de Amsterdamse burgers heeft er plaatsgevonden: iedereen heeft licht op zijn fiets. Een goede ontwikkeling, want verkeersongevallen, die zijn helemaal niet aangenaam en het moet maar eens afgelopen zijn. De schoften die de batterijlichtjes bruut van mijn rijwiel hebben gestolen wil ik het trouwens wel graag betaald zetten door met een tractor over hun handen te rijden, maar tractoren zijn natuurlijk geen echte voertuigen want die rijden over akkers, en tellen zodoende niet mee in het verkeer.

5. Pizza's uit mijn eigen combi-magnetron smaken magnifiek!

6. Ik weet niets meer. Over en uit.


0 reactieseXTReMe Tracker