yokaverbeek.nl


woensdag, december 21, 2005

Tumtummetjes hebben ook gevoel

Ik had een zak met een gesorteerd assortiment aan snoepjes en daar zaten ook tumtummetjes bij.
Terwijl ik bezig was met afwisselend de snoepjes te eten en ermee te gooien naar langsrennende kabouters, zei er ineens een tumtummetje: 'Wij hebben ook gevoel!'
Dus dat weten jullie dan ook weer.


0 reacties

woensdag, december 14, 2005

Prijs

Hotnews.nl heeft het Gouden Beeld in de categorie Jeugd gewonnen, hoera!0 reacties

maandag, december 05, 2005

En ja, de meesten hebben baarden

Wat ik altijd wel leuk vind van deze koude tijd van het jaar is dat de kabouters dan iets toeschietelijker worden. Ze rennen 's nachts namelijk wat vaker door huizen op zoek naar voedselresten en gebruiksvoorwerpen omdat hun eigen groentekwekerijen te lijden hebben onder de vorst. En dan willen ze weleens blijven staan voor een praatje.
Zo zit ik regelmatig 's nachts op de bank nog wat te lezen of televisie te kijken en zie ik vanuit uit mijn ooghoek plotseling een rood puntmutsje tot stilstand komen. Mijn kat is inmiddels zo aan de kabouters gewend, dat hij geen pogingen meer onderneemt om ze te vangen. Kabouters zijn sneller dan je denkt en het is hem dan ook nooit gelukt er een te grazen te nemen.
Tegenwoordig mogen ze zo af en toe een ritje maken op zijn rug, al maken de kabouters het uiterst duidelijk dat ze hem niet echt een rodeoheld vinden. Maar goed, ik leg expres wat pepernoten voor ze neer als ik ga slapen dus over het algemeen zijn ze mij en mijn kat redelijk gunstig gestemd.


0 reactieseXTReMe Tracker