yokaverbeek.nl


zondag, februari 26, 2006

Meer van dat soort kabouters a.u.b.

Ik wilde eigenlijk weer eens lekker potje ouderwets zeuren op deze weblog. Mijn persoonlijke ervaring is namelijk dat er zo vreselijk veel te zeuren valt op de wereld. Als je bijvoorbeeld buiten bent, zijn er allemaal mensen en die botsen dan tegen je op, of ze lopen voor je fiets als je er langs wilt, of ze lachen heel hard en met hun mond wagenwijd open, of ze vinden films die jij heel erg stom vond 'eigenlijk best wel heel goed', of ze hebben zo'n lelijke jas aan dat je er bijna van moet huilen, en ja over dat soort dingen wil je dan vervolgens even zeuren.
En niet alleen over mensen valt er veel te zeuren. Nee, er zijn ook zaken als dat je al een oneindig lange tijd niet op vakantie bent geweest en daar hartstochtelijk naar verlangt maar waar je het geld noch de tijd voor hebt. Koud weer en regen wakkeren ook zeurneigingen aan, net als de voortdurende weigering van buitenaardse wezens om zich aan mij te vertonen.
Dan zijn er nog: uitglijden op de trappers van je fiets omdat je zonodig die gladde schoenen aan moest; pilaren die in de weg staan als je in het café probeert te flirten; mijn telefoon die onmogelijk op de fiets te bedienen is met handschoenen aan omdat die altijd tussen het klepje vast komen te zitten als ik hem dichtklap; de gestegen drankprijzen in mijn stamkroeg die daardoor eigenlijk aan vervanging toe is maar waarvoor maar geen beter alternatief te vinden is; het gebrek aan roze hartjes, regenbogen, troetelberen, madeliefjes en eenhoorns in mijn leven; en het feit dat de nacht altijd te kort lijkt en de dag te lang.
Ik wilde echt heel graag heel erg zeuren maar goed, toen rende er een klein kaboutertje met twinkelogen en een vrolijk mutsje op voorbij dat me zo'n leuke knipoog gaf dat ik alles op slag was vergeten.


0 reacties

woensdag, februari 08, 2006

Ik zet een feestmuts op

Heee dat is nou leuk: mijn website is genomineerd voor de Dutch Bloggies in de categorie 'Beste BN blog'. Ha! Ik voel me vereerd en bedankt natuurlijk iedereen die me heeft voorgedragen voor een nominatie.

Hoeraaa


0 reactieseXTReMe Tracker