yokaverbeek.nl


vrijdag, maart 17, 2006

Wat ben ik toch een nietsnut

Dit is een memo aan mijzelf. Er zijn verscheidene dingen waarvan ik al treurigmakend vaak heb geroepen dat ik ze ab-so-luut ga leren. Alleen kan ik ze allemaal nog steeds niet. En dat is ontmoedigend. Ik wil alles kunnen, en voor alles kunnen moet je nu eenmaal oefenen maar dat doe ik dus niet. De dingen die ik van mezelf moet leren:

- Zonder handen fietsen: door een traumatisch ongeval in mijn prille jeugd waaraan ik een litteken op mijn kin heb overgehouden durf ik sinds die tijd mijn stuur nimmer los te laten. Maar hallo! Zonder handen fietsen moet je gewoon kunnen.

- Op mijn vingers fluiten: zeer, zeer frustrerend dat ik dat niet kan. Ik wil grote afstanden kunnen overbruggen met mijn gefluit en optredende artiesten aanmoedigen enzo.

- Meer dan drie glazen tegelijkertijd kunnen dragen: sinds ik een stoutmoedige poging waagde om vier bierglazen te tillen waarbij er onmiddelijk een glas genadeloos op de grond uiteenspatte, heb ik het uit angst voor drankverspilling nooit meer durven proberen. Dat moet veranderen want het is behoorlijk onhandig in sociale situaties.

- Op hoge hakken lopen. En dan bedoel ik hge hakken. Het is al tijden mijn plan om hge hakken aan te schaffen waarop ik vervolgens kan leren om elegant, sexy edoch comfortabel een dag lang te lopen.

Nu voel ik me ontzettend lui en passief dus ga ik maar eens iets nuttigs doen ofzo. Tips zijn trouwens welkom. Hoe heb jj je luiheid wat betreft het leren van nieuwe dingen overwonnen? Of wat is het geheim van op je vingers fluiten? Dat soort dingen, ze zijn welkom.


0 reacties

donderdag, maart 16, 2006

Kijken

Vanavond om 21.30 op Ned. 2 ben ik te zien in een gastrol in de serie 'Spoorloos Verdwenen'.
Ik heb het zelf ook nog niet gezien, dus ben benieuwd.


0 reacties

woensdag, maart 08, 2006

Ik heb net de foto's van de Oscars bekeken. Voordat ik de Beste Foto Ever laat zien eerst even deze:

Hele. Enge. Bovenarm.Hele. Enge. Teri Hatcher.Hele. Lelijke. Broek? Jurk? Broekjurk? (maar ik hou van je hoor Rachel Griffiths, ik hou van je om Six Feet Under, ondanks dat...ding)En dan de aller aller aller grappigste van allemaal. Wauw.Ja, het is een doldwaze gezellige boel die Oscars.

Bekijk hier een compilatie met de geestigste fragmenten, ook leuk.


0 reacties

zaterdag, maart 04, 2006

Voor eens en altijd ja

Het volgende is van groot belang voor degenen die bij mij komen klagen dat zij nooit kabouters zien. Ik word een beetje moe van al die mensen die doen alsof het mjn schuld is dat kabouters bij hen niet in de buurt komen. Het is mijn schuld niet mensen! Ik ben niet een woordvoerder van de kabouters, noch ben ik verantwoordelijk voor hun doen en laten. Vandaar dat ik dit dringend kwijt moet: mensen die geen kabouters zien hebben dat ongetwijfeld aan zichzelf te danken. Dat kan komen door een aantal dingen.

- ze hebben een grote hond
- ze gooien hun snotjes achter de bank
- ze houden niet van hagelslag
- ze hebben stinkvoeten
- ze draaien geregeld muziek van Norah Jones
- ze vloeken niet
- ze vinden kabouters stom

En als je nou nog niet weet waar het door komt dan kan het ook zijn dat je heel erg uit je mond riekt, want kabouters zijn er heel duidelijk in dat ze mensen die onaangename mondgeuren verspreiden liever niet in de buurt hebben.
Nu wil ik er niets meer over horen. Je ziet ze of je ziet ze niet en zo is het. Ik ga nu een potje mens-erger-je-nieten met een stel toffe kabouters en ik doe ze lekker gn groeten.


0 reactieseXTReMe Tracker