yokaverbeek.nl


zaterdag, juli 22, 2006

Nieuwsflash

Waaah! 30 mei voor het laatst gepost, dat is bijna een jaar geleden! Hemeltjelief, ik ben jullie dus wel weer wat nieuws verschuldigd.
Ik ben verhuisd, misschien vinden jullie dat aardig om te weten. Naar de leukste buurt van Amsterdam: Oud-West. Waar ik tevens ben opgegroeid, dus het is echt een beetje thuiskomen.
De kabouters zijn al vlug op bezoek gekomen, dat vond ik erg gezellig. Ik woon wel op een hogere verdieping dan eerst, dus het balanceren op de randjes van de vensterbank vinden ze nu wat minder plezant.
Verder heb ik eigenlijk zo weinig te vertellen dat ik er een beetje van moet huilen, omdat ik jullie daarmee zo teleurstel. Dat raakt me in mijn ziel.
Nou ja, dat is redelijk overdreven maar ik moet toch wat schrijven.
Ik zou weer eens ouderwets een potje kunnen zeuren over hoe warm het is, hoe erg je daar van gaat zweten en hoe vies dat is. Dat vieze mannen plotseling hun vieze lichaam tentoonstellen aan de ogen van de hele wereld. Dat het 's nachts niet eens afkoelt en dat ik er niet van kan slapen.
Maar dat is wel erg cliché.
Oh! Ik weet iets! Ik heb laatst een eend gered! Eenden zijn lieve dieren ben ik persoonlijk van mening. Honden zijn ook lief, maar niet als ze het water inspringen om een onschuldige eend te bijten. Ik heb heel hard tegen de honden geroepen dat ze stout waren en weg moesten gaan en jawel, ze namen de benen. Heldhaftig vond ik zelf. Ik hoefde niet eens op te staan van mijn comfortabele picknickplek in het gras.
Zo, nu weet ik echt niks meer om op te schrijven en ik heb bovendien zodanige honger dat ik heel veel typfouten maak, dus vaarwel lieve vrienden. Tot een volgende keer.
En heren: niet te veel je t-shirt uittrekken in het openbaar. Dank.


0 reactieseXTReMe Tracker