yokaverbeek.nl


maandag, oktober 30, 2006

24 reeds, mijn god

Ik ben jarig vandaag hoera hoera.
Er was feest en taart (Barbie-taart! Barbie-taart!) en slingers en cadeaus en mensen en bier dus het was heel leuk.
Jarig zijn duurt feitelijk wel heel kort hoor vind ik, want de dag is alweer bijna voorbij.
Maar ja.
Ik ben nog vaak genoeg jarig en zˇ leuk is het nou ook niet.
Als jullie nog mooie presentjes naar mij toe willen sturen (met kabouters bijvoorbeeld, of robots daar houd ik ook van) moet je het maar even laten weten!
Doei hŔ.0 reacties

dinsdag, oktober 24, 2006

De avonturen van Yoka en Kiki, proloog.

Goedemiddag, hier spreken jullie heldinnen Yoka en Kiki, je weet wel, de allerleukste mensen op de wereld. We willen graag aankondigen dat we morgen afreizen naar het schone Antwerpen en daarover binnenkort een zeer boeiend, opwindend, jaloersmakend, humoristisch, scherp van de tongriem gesneden en tot vervelens toe gedetailleerd verslag zullen publiceren.
Wanhoop niet, ook jullie zullen vast nog wel een keer zoiets boeiends als wij gaan doen. Tot die tijd kun je jezelf troosten met de gedachte dat wij, jullie heldinnen, jullie voor zijn gegaan.
Tot slot het volgende: uit protest niet douchen is nog steeds niet hip. En doe geen dingen die wij zouden kunnen doen.
De huppelgroetjes van Yoka en Kiki.


0 reacties

dinsdag, oktober 10, 2006

Vanaf school

Ja hallo mensen, ik bericht jullie even vanaf school want ik verveel me, al begint mijn volgende les zo weer.
Dit doe ik zodat jullie weten dat ik nog besta en jullie warme affectie voor mij niet verwatert bij gebrek aan tekenen van leven mijnerzijds.
Veel kan ik nu niet schrijven want ik heb nog vier minuten, maar ik kan wel alvast een smeu´g en opwindend voorproefje schetsen van wat er binnenkort op deze webzijde te beleven zal zijn. Te weten:

- Een reflectie op hoe en waarom kabouters rode puntmutsen dragen, met veel intelligente standpunten en spitsvondige observaties

- Eindelijk weer eens wat nieuwe ingescande fouten op verpakkingen e.d. (voor degenen die niet weten waar dit over gaat: kijk bij 'Onzin')

- Een spannend en interessant verslag van mijn nieuwe leven als schoolgaande maatschappij-geaccepteerde menspersoon, die zich langzaam aan ontworstelt aan het chronische probleem van te laat komen

- Domme stukjes waardoor jullie ge´rriteerd zuchtend onmiddelijk met de muis jullie browser zullen willen afsluiten om godverdomme iets beters met je tijd te gaan doen dan achter de computer te zitten

En meer!

Tot gauw allemaal, lieve kusjes en groetjes xoxoxoxoxox(en nu iets leukers gaan doen dus want die xoxoxoxoxo kan dus niet hŔ)


0 reactieseXTReMe Tracker