[1] [2] [3]

2002

-------------------------------------------------------------
zaterdag 20 juli
ik -> plaatjes
beeld -> oude layout

Aangezien ik nu een weblog heb, ga ik de updates niet meer updaten.
Ik laat de hele zooi er wel opstaan, dan heb je nog wat te lezen als je je verveelt.
-------------------------------------------------------------
zaterdag 22 juni
onzin -> pag. 4
beeld - 1 foto

Daar ben ik weerrrrrr.
Jullie willen natuurlijk dolgraag weten waar ik al die tijd heb uitgehangen, nou eh, ik had gewoon geen zin om up te daten.
Bij onzin is er best veel bijgekomen, dus ga gauw kijken.

Ik ben nu ook moe van het werken achter de pc, dus ik ga zo koffie zetten.
Wat betekent dat ik geen lange verhalen ga neerzetten.

Mede-Harry Potter fans:
Hier kan je de trailer kijken van Chamber Of Secrets!
Plaatjes heb ik ook. Ga hierheen voor meer.
Dobby:

Gilderoy Lockhart, gespeeld door Kenneth Branagh:

En gewoon een spannend plaatje:

Zoeken op je eigen naam is altijd een feest, en nu is er iets merkwaardigs bijgekomen. Een oorfetisjsite, maar niet ranzig. Ik heb de maker al gemaild om te vragen hoe hij mij kent. Hihi.


Oeh!
Wat een mooie mensen toch.
Ewan McGregor met make-up. Rrrrrr.

Koffie, juist.
Oh, ik ga misschien in een Duitse, maar Engels gesproken film spelen, waarvan de opnames plaats vinden in..... ringdingdingding.... Tokio!
Ze waren erg enthousiast ('incredibly impressed') over mijn auditie.
Hee! Ik mag best opscheppen!

Tot gauw.
-------------------------------------------------------------
vrijdag 24 mei -
onzin -> pag. 4

Klein dingetje erbij.

Geen spannend nieuws, wel jammer nieuws.
Ik heb vandaag en gisteren van twee rollen gehoord dat ik ze niet heb gekregen. Maar ik had er weinig op gerekend, dus zo erg is het niet.
De ene was voor Phileine Zegt Sorry, geweldig als ik daar aan mee had kunnen doen, maar ik vond mezelf sowieso te jong om de beste vriendin van Kim van Kooten te spelen. Gelukkig was mijn auditie wel goed geweest, en "wie weet wat er nog van kan komen" zei het castingbureau. De regisseur is Robert-Jan Westdijk, jeee.
De andere rol is in Meiden van De Wit, een nieuwe serie van Net5 waar Angela Schijf in gaat spelen. Daar was ik ook niet te slecht voor ofzo, uiteindelijk hebben ze besloten dat Angela Schijf toch de jongste zus van de drie gaat spelen, en dat was juist de rol waar ik voor had getest samen met haar, maar dan met haar als de middelste zus.
Dus.
Jammer maar helaas.

Mijn draaidag voor Costa was leuk. Euuh, weet even niet wat ik er nog meer over kan vertellen.

-------------------------------------------------------------
woensdag 22 mei (2.15 's nachts)

Tijdens mijn nachtelijke surfsessie ging ik even naar WireImage, waar je de meest recente celebrity foto's vindt, van premières enzo. Ik ben nou eenmaal een celebrity freak. Maar goed, omdat ik zo nog even in Harry Potter And The Goblet Of Fire ga lezen, besloot ik te bekijken hoe het staat met de kleine Daniel Radcliffe, die, zoals alle fans weten, de rol van Harry Potter vertolkt in de speelfilms.
Tjonge, schrok ik me daar even een hoedje.
Wat een ouwe dude ineens.
Check:

Daniel in de eerste filmDaniel nu [ edit: op 11 september 2001 ]( link )


Ik ben vanavond naar Wie Is Er Bang Voor Virginia Woolf geweest in de Stadsschouwburg. Erg, erg knappe voorstelling. Als je van toneel houdt moet je er echt heengaan. Nog t/m 25 mei.

-------------------------------------------------------------
maandag 20 mei
onzin -> pag. 4
beeld -> 1 foto

Stoute Yoka!
Al twee weken niet geupdate!
Wat gaat de tijd vreselijk snel zeg, want het lijkt eergisteren ofzo.

What's new.
Ik ben gevraagd voor het tweede seizoen Costa! de serie, nadat ik in seizoen 1 in een aflevering heb meegespeeld.
Dat ga ik dus doen. Morgen heb ik een soort praatrepetitie, en donderdag de eerste draaidag. En hoi!hoi! ik mag deze keer wél naar Spanje!
Ik wacht nog op bericht van een stuk of drie audities, allemaal heel spannend.

Ik heb net een interview gelezen met Winona Ryder, waarin staat dat ze helemaal geen relatie had met Beck. Wat een ontluisterende ontdekking.Jaaa ik heb weer een normale telefoon! Na het afzien met een lelijke irritante Ericsson heb ik nu gewoon weer een Nokia 3310. Een zucht van verlichting.

Erg lachen is de topic "Yoka Verbeek (meisje uit HI reclame)" op Fok! waar ik op werd gewezen door Joram, merci! Hier wordt mijn uiterlijk besproken, naar aanleiding van deze foto's. Uiteraard heb ik zelf ook meegedaan, maar je moet het echt even gaan lezen. Voor mijzelf is het waarschijnlijk het grappigst, omdat volslagen vreemden het ineens hebben over mijn neus.

Nu ga ik slapen.
Tabee.
-------------------------------------------------------------
maandag 6 mei -
ik -> commercials


Officieel is het al dinsdag (2.00) maar ik vind het nog dezelfde dag, plus ik kan niet slapen dus bouw ik maar weer wat aan mijn site.

Jezus christus wat is dat toch met deze wereld. Iedereen gaat maar dood en er gebeuren alleen maar kloterige dingen. Ik snap niet waarom mensen in God geloven als dat kennelijk zo'n asociale lul is dat mensen elkaar doodschieten en er mensen niet eens een boterham hebben om te eten en doodgaan van de honger. Of babies die sterven aan Aids. Nou ja, je snapt wat ik bedoel. Maar wat is dan hun excuus voor God, dat dat allemaal gebeurt? Daar heb ik nou nog nooit een Christen over gehoord.
Dan zie ik nu ook nog eens de hoofden van Johnny de Mol en Jeroen Post op TMF èn MTV, en ik begrijp helemaal niet meer waar het heen gaat met de maatschappij.

Ik was vandaag nog even op de tv, bij de EO (uitgerekend de EO), in het programma D-Lounge. Ik was een terminaal ziek meisje dat een euthanasieverklaring wilde van een vriendin. Vervolgens gingen jongeren discussieren over wat zij zouden doen als zij die vriendin waren. Daar zat uiteraard één meisje bij dat als enige argument waarom ze het niet zou doen opvoerde dat het leven in Gods handen ligt. God heeft het leven gemaakt, dat moet je respecteren. Wat was ook al weer de uitsmijter? Oh ja: Gods wil moet boven die van de mens worden gerespecteerd. Wat fijn. Dus God vind dat sommige mensen hun hele verdere leven moeten creperen en ongelukkig moeten zijn en daar mogen we helemaal niks aan doen, omdat God dat wil? We mogen ons maar gelukkig prijzen met zo'n Schepper, vinden jullie ook niet jongens!

Ga nu maar even naar de radiocommercial luisteren die ik erop heb gezet. Zo'n heerlijk stompzinnige jingle moet toch minstens een glimlach op jullie gezichtjes toveren.
En een lollig plaatje helpt wellicht ook?

hihi


-------------------------------------------------------------
maandag 29 april -
beeld -> foto
links

Wat hou ik me toch weer goed aan m'n belofte.
Een van een waanzinnige fotogeniekheid getuigende foto is er bijgekomen, en ik heb de links een beetje bijgewerkt.
Gister was ik op tv, in Spangen. Ik heb op de Tros-site een promo daarvan gevonden, waar je mij ook even in ziet.

Ik heb vorige week 6 dagen gefilmd voor een Lolamoviola film, genaamd 'Julie & Herman', begin volgend jaar op de Vpro, met Jack Wouterse als tirannieke geschiedenisleraar.
Vandaag had ik een "stemmentest" bij Kees Kroot Stemmen & Geluid, wat inhoudt dat je in een geluidsstudio een aantal reklameteksten moet inspreken, zodat de geluidsman kan zien of je reklameinspreekcapaciteiten hebt. Dat was dolle pret, vooral toen ik aan het eind mijn plat Amsterdams ten gehore mocht brengen.
Donderdag ga ik voor een ander stemmenbureau 4 commercials inspreken voor 'Donut' (ik neem aan een flitsend donut verkopend bedrijf).

En ik was zondag in de stad met mijn moeder en toen was er kermis op de Dam en toen zagen we een heel enge attractie namelijk een hele hoge paal met aan allebei de kanten een bankje en die paal gaat dan draaien en dan ga je heel hoog en dan ga je steeds sneller en dan word je een beetje misselijk maar dat gaat dan ook snel weer over en dan ga je je voorstellen dat je veiligheidsbeugels losgaan en dan word je even bang en dan denk je daar maar niet meer aan en dan krijg je de slappe lach en dan zit je in je eentje een beetje stom te schateren bovenin de lucht en dan ga je nog sneller en dan ga je achteruit en dan zie je beneden allemaal mensen staan kijken en wijzen en je ziet je moeder ongerust kijken want dat soort dingen durft ze zelf niet meer en ze vindt het eng in jouw plaats en dan is het weer afgelopen maar dan moet je eerst een paar minuten helemaal bovenin wachten tot beneden de mensen zijn ingestapt en dan moet je vooral niet eraan denken dat het bankje afbreekt want het is maar een paal waar je aan bungelt en je zit heel hoog, nog hoger dan de zonnewijzer op de Nieuwe Kerk (die je ook pas voor het eerst opmerkt) en het waait ook best hard daar, maar dan ga je weer rustig naar beneden en vertel je trots aan je moeder (die het ook had betaald, wat heel aardig was, want dat ding kostte potverdikkie wel 10 euro) hoe gaaf en tof en vet en echtwelcool enzo het was.
Alleen had ik toen wel de hele middag hoofdpijn en dat was nietzoleuknee.

Veel plezier met Koninginnedag, pas goed op jezelf, wees voorzichtig bladibla.
-------------------------------------------------------------
zondag 28 april -

Dag lieve moppies van me.
Lang geleden is het hè.
En dit is ook al helemaal geen spannende update.
Alleen bedoeld om de gemoederen gerust te stellen, want ja: ik leef nog.
Ik beloof dat ik morgen, overmorgen of overovermorgen nieuwe dingen op de site zet.

Woef


Willen jullie iets liefs in mijn guestbook zetten?
Dat zou ik fijn vinden.
En wie heeft er een mobiele telefoon over (de voorkeur gaat uit naar een Nokia) die ik mag hebben (of voor een zacht prijsje mag kopen)?
Mijnes is gejat en nu heb ik mijn hele lelijke oude onhandige Ericsson weer in gebruik. Bah!

Dit kan toch niet jongens!


-------------------------------------------------------------
maandag 1 april -
onzin, pag. 3

Krijg nou wat, het is 1 april. Al bijna 4 uur. Ha. Goh.

Maarre, kleine update.
Ik ga nu slapen.
Dat was het.
Jullie horen van me.

-------------------------------------------------------------
maandag 25 maart -

Hihi, ik heb altijd zo'n lol om Cowboy Henk.

Is er nog iets gebeurd?
Ja, ik heb de gehele Oscar uitreiking gekeken, waarna ik tegen 7 uur 's ochtends uitgeput op mijn bed neerstortte.

Niet leuk:
- Dat A Beautiful Mind voor Beste Film en Beste Regie heeft gewonnen.Ik heb m niet gezien, maar het lijkt me een kleffe zeikfilm.
- Dat Halle Berry Beste Actrice is geworden. Ik weet niet precies waarom, maar dat gesnotter en "het openen van nieuwe deuren" geblabla vind ik irritant.
- Dat Amélie helemaal níets heeft gewonnen. Grrr.

Leuk:
Euh.
Ik vind niks leuk.
Ik vind de rest vooral niet stom. Maar echt leuk... neh.

Nou eh nu moet ik weer nuttige dingen gaan doen.
Proost.

-------------------------------------------------------------
vrijdag 22 maart -
ik -> commercials

De twee resterende Tempo Team spotjes zijn gearriveerd. Ik vind ze wel melig, ze zijn echt bijzonder cheesy.
Ik heb ze helaas nooit op de radio gehoord, maar ik had steeds de verkeerde zender aan.
Power Unlimited
komt vanaf maandag de 25e op 538 en Yorin, dus allemaal gaan luisteren hè!

Met veel dank aan Joris, hier een link naar de So...Hi commercial, waar ik aan het begin en eind in zit.


Rampspoed is mij overvallen.
Ik heb bittere tranen geweend.
Ik wist niet wat ik met mezelf aan moest.
HÉMEL LAAT MIJ DIT NIET NOGMAALS OVERKOMEN! IN GÓDSNAAM!

De kabel deed het niet.
Een onkundige monteur had bij de benedenbuurvrouw een schroef door de kabel gedraaid.
Geen tv en geen internet.
Tja.
Best kut vond ik dat.
Ik heb een boek gelezen. Maar dat was niet uit wanhoop hoor. Ik heb namelijk nog een andere leuke verslaving, en door dit toe te geven loop ik de kans dat een groot deel van jullie, lieve trouwe bezoekers van deze site, mij nooit meer serieus zal nemen.
Ik heb Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban in één ruk uitgelezen. Ik kan niet wachten tot de tweede Harry Potter film in de bioscoop komt. Ik zag op een affiche van de kermis dat er de 29e Harry Potter avond is, en ik wil er heen.
Dames en heren: Ik ben fan van Harry Potter.

Als ik zeg dat ik jarig ben, krijg ik dan Harry Potter And The Goblet Of Fire cadeau?-------------------------------------------------------------
woensdag 20 maart -
ik -> commercials

Vandaag heb ik een commercial ingesproken voor "het grootste en vetste gamesblad van de Benelux" Power Unlimited. En leve de moderne techniek, reeds dezelfde middag zat ie in mijn mailbox. Evenals een ander, oud spotje voor Tempo Team, waar er nog twee van zijn, die ik als het goed is binnenkort ontvang. Leuk dus om die op het web te zetten.

Dan zal ik even uitleggen waarom de So...Hi commercial in Zuid-Afrika is gedraaid: dat was goedkoper.
Yup.
We hadden een crew van 30 man ofzo, waarvan alleen de cameraman en regisseur uit Nederland kwamen (naast de productiemannen en de creatives, om er maar een reklameslangwoord doorheen te gooien).
Aangezien crewleden in Zuid-Afrika kennelijk de helft goedkoper zijn dan hier, scheelde dat natuurlijk heel veel geld, en konden ze daar 4 dagen filmen, voor het geld waar ze in Nederland maar 2 dagen van konden draaien. En in vergelijking met salarissen voor 30 mensen, zijn die 5 vliegtickets voor ons ineens maar een schijntje. Dus. En nou niet meer zeuren.

-------------------------------------------------------------
dinsdag 19 maart -

Een goed idee inderdaad om dat uitzendschema hier neer te zetten ja.

-------------------------------------------------------------
maandag 18 maart -

Tjonge, de commercial waar ik in zit is al op tv te zien. Ik heb het uitzendschema gekregen, en hij wordt zo'n 20 keer per dag uitgezonden, op de commerciële zenders (ook TMF en MTV). Hoop dat jullie het wat vinden.

Waah ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven auto gereden! Het was een intake rijles, en ik ga binnenkort 4 uur per week lessen, want ik moet mijn rijbewijs halen voor Joyride.

Het was leuk. Het eerste wat ik leerde was hoe je het portier moet open doen. Nou en toen gingen we een stukje rijden door zo'n afgelegen buitenwijk in Bos en Lommer, waar ik niemand verwondde. Na een half uurtje reden we zomaar de snelweg op, waar ik niemand verwondde.
En zo heb ik wat rondgecruist, wat gekoppelt, gegast en geremd en bochten gemaakt, wat officieel mijn eerste zwakke punt is, want ik kan niet zo goed de bocht door sturen. Lach maar, het is echt niet zo makkelijk als je dat voor het eerst doet.
Terug bij het beginpunt heb ik ook nog ingeparkeerd. Oké oké, de instructeur parkeerde in maar ik mocht aan het stuur draaien! En ik heb niemand verwond! En ik werd ook nog gefilmd voor de making of! Jullie mogen best trots op me zijn, de instructeur zei zelfs dat ik het fantastisch had gedaan (waar de subtekst, zo eerlijk ben ik dan toch, natuurlijk wel is: voor een complete en totale autorijleek die voor het eerst op de bestuurdersstoel zat. Hoewel dat ook niet helemaal waar is, want ik speelde vroeger met mijn neefje in zijn vaders BMW altijd "autootje", waarbij het spannendste was dat we de knipperlichten echt aan mochten doen.)
Hoe dan ook, ik heb over 3 maanden mijn rijbewijs als alles goed gaat.

Ik heb ook nog wat werk.
Een rol in een VPRO filmpje, maar daar mag ik geloof ik nog niet te veel over vertellen.
En woensdag ga ik een commercial inspreken, maar ik weet bijgod niet waarvoor.

Ja, maar dus wel even de reklameblokken kijken hè. Braaf.


-------------------------------------------------------------
zaterdag 16 maart -
foto's!

Het is ernstig met me gesteld, want deze update is gedaan rond 5 uur 's nachts.
Maar hij is ook heel erg leuk. Neen, nog geen Zuid-Afrika Verslag, maar wel práchtige foto's, bedoeld voor castingtoestanden. Ze zijn gemaakt door Leoni Ravestein (even reklame maken: tel. 020-6383575) voor een zeer schappelijke prijs. Geniet ervan.
Je kunt je vast voorstellen dat er niet veel zinnigs meer uit komt op dit tijdstip, dus ik ga slapen.

Voor de ongeduldigerd: jaha ik ben ook bezig met mijn Afrika foto's, het komt wel, niet zeuren, want anders ga ik om je te pesten nog meer treuzelen. Ik ben ook wel lief, kijk maar, een toegift speciaal voor jou:


Tussen de 'Jackass' pinguins (zo bijgenaamd omdat ze zo'n raar geluid voortbrengen) op Boulders Beach


-------------------------------------------------------------
maandag 11 maart -
1 foto

Om de gemoederen een beetje gerust te stellen, hier alvast een foto die in het Zuid-Afrika verslag zal verschijnen. Het is de Nederlandse cast die te zien zal zijn in het So...Hi reklamespotje (waar jullie binnenkort waarschijnlijk helemaal gestoord van worden).
Nu ik een nieuwe scanner heb aangeschaft, zal het niet meer zo lang duren voor alle foto's erop staan, dus blijf terugkeren.

Oh, en heeft iemand een pistool te leen waarmee ik de vriend van mijn moeder kan doodschieten?
-------------------------------------------------------------
zondag 3 maart -
beeld - 4 foto's

Ik ben terug lieve schatten.
Ik heb 5 rolletjes met foto's. Dat wordt smachtend uitkijken naar het Grote Zuid-Afrika Fotoverslag. De foto's die ik er gehaast vlak voor mijn vertrek heb opgegooid, en het nooit gedaan hebben, staan er nu netjes op.

Op een samenvatting van mijn avonturen zul je nog even moeten wachten.
Ik kan je wel alvast vertellen dat ik:
- niet bruin ben geworden
- ook niet vreselijk ben verbrand
- geen olifanten, tijgers of giraffes heb gezien
- niet in de jungle ben geweest
- geen krokodillenvlees heb gegeten.

Tot gauw.
-------------------------------------------------------------
zondag 24 februari -
- 4 foto's

Nou, ik ga dus naar Zuid-Afrika. Over 3 kwartier ga ik naar het vliegveld. Om 20.15 stijgen we op, en om 11.20 de volgende ochtend komen we aan in Kaapstad. Hier verblijven we.
Ik ga een dagboek bijhouden, dat hier zal worden gepubliceerd.
De foto's die er bij zijn gekomen, zijn 3 foto's van mij in kleding voor de commercial, en 1 in the Minds.

Ooooh ik ga veel plezier hebben.
-------------------------------------------------------------
dinsdag 12 februari -
- beeld - 1 foto
- onzin -> pag. 3

Toegevoegd: Een leuke foto van mij met Sophia. En weer 2 mp3's uit Friends (mijn nieuwste downloadverslaving; nieuwe afleveringen van Friends).

Ik mag jullie het blijde nieuws mededelen dat Costa wordt herhaald, zodat iedereen die het heeft gemist mij dan nu kan bewonderen in deze geweldige serie. Volgende week donderdag, de 21ste, is het zover, op het fijne tijdstip van 16.00 uur, op ned. 2.

- Ik ben door naar de tweede ronde voor een rol een Lolamoviolafilmpje.
- Donderdag heb ik een casting voor een KPN-Hi commercial die in Zuid-Afrika wordt opgenomen... gggnnrrmmmmm!


-------------------------------------------------------------
vrijdag 8 februari -
- onzin -> pag. 3

Zo. Tijdje niet geupdate. En maar weer eens een verse logpagina gestart.
Het gaat goed, thank you.
(Behalve: Ik heb rugpijn. Ik wil een massage. Ik ben zielig.)

Euh. Ik heb een terminaal zieke patiënt gespeeld, kijk op 6 mei naar D-Lounge bij de EO (woo!) om 16.30 ofzoiets.

Het optreden van "blueband" (help mee een nieuwe naam verzinnen) was retekeigaafman, thanks guys.

Ik heb nu een computer op mijn kamer, met tè gek TFT scherm. Wees maar jaloers ja.


Schrijf in het gastenboek. Ik wil weten wie je bent.
-------------------------------------------------------------


[1] [2] [3]

home