yokaverbeek.nl


donderdag, augustus 29, 2002


Salou

Oh
mijn
god.


Wat is Salou een vreselijk oord. Eén groot betonnen hotelcomplex.
Ik snap werkelijk niet dat mensen daar voor hun plezier heen gaan. Deze plaats is van zo'n ondraaglijke triestigheid. Alles is lelijk. Alles is toeristisch.
Er zit een Broodje van Kootje, en een Bar Amsterdam met "Hollandse specialiteiten" (een blik op de kaart leert dat de uitbaters van deze bar denken dat kebab en shaslick typisch Nederlands voedsel is). 's Avonds zitten de mensen zwijgend bier te drinken aan lange tafels in tl-verlichte cafés, terwijl andere zielige mensen karaoke aan het zingen zijn; heel vals, heel lullig met één hand in de broekzak.
In de discotheek Flash Back heb ik me wel vermaakt. Ik heb er als een Gilles de la Tourette patiënt rondgestuiterd, terwijl de vele mensen aan de kant - het leek een heus brugklasfeest daar- hoofdschuddend toekeken. Wat alleen maar meer motiveert natuurlijk. En ik heb dus niet gedronken. Alleen Red Bull. Goed hè.

Kijkt allen naar het resultaat van mijn inspanningen ergens in november, ik vermoed de 25e. Het is in elk geval aflevering 3 van Costa.



0 reacties



eXTReMe Tracker