yokaverbeek.nl


dinsdag, november 26, 2002


Oooh Harry

Afgelopen vrijdag heb ik Harry in de bios mogen aanschouwen.
Trots had ik mijn in Praag gekochte Harry Potter t-shirtje met op de voorkant Hedwig en op de achterkant stoer 'HP' aangetrokken en ik was toch wel een beetje aan het stuiteren van opwinding voordat de film begon. Jammergenoeg vond mijn hoofd het niet voldoende om mijn hart te laten galopperen en werd ik de gehele voorstelling geplaagd door een bonkende hoofdpijn. Wat niet meevalt als je ook nog eens op rij 3 zit. Maar, Harry wist het klaar te spelen mij uiterst te vermaken en bovendien ga ik er ook nog een keer met mijn moeder heen. Gisteren heb ik bij de Hema twee paar Harry Potter sokken gekocht (ze zijn heel mooi: met glitterende sterretjes en toverstafjes).
Ik had het plan opgevat om naar Engeland af te reizen en de heer Daniel Radcliffe te verleiden en een rol te scoren in de volgende film, maar de jongen is 13 dus dat plan heb ik enigszins moeten laten varen.
Fans: je moet er heen.
Niet-fans of koppige tegenstanders: been there, done it anyway, ga het boek lezen (in het Engels natuurlijk), het is ècht leuk, en van mij mag je dat, vind ik onbescheiden, gewoon aannemen.
Volgende stap: een Harry-poster aan de muur.



0 reacties



eXTReMe Tracker