yokaverbeek.nl


woensdag, december 04, 2002


Het zou fijn zijn als

- ik als ik kamillethee drink om 'mijn nachtrust te bevorderen', zoals op de verpakking staat, ik dan gewoon lekker zou slapen, en niet MEER DAN 12 UUR in mijn bed zou liggen ronken. Voortaan hou ik het bij één kopje in plaats van een liter. Onthoud dit mensen: geen hele pot kamillethee vlak voor bedtijd anders heb je geen dag meer over.
- ik dan in die slaap een fijne droom heb over meespelen in een Harry Potter-film waarin ik de knul zijn vriendinnetje speel en met hem TONGzoen (hij stopte hem er al in tijdens de repetities, dus ik was echt verheugd want hij vond me kennelijk leuk), hij dan niet later in de droom ineens een soort peuter wordt met schouders van 5 centimeter breed en andere... kleine dingen (bah!).
- de enge spin die zich gisteren op mijn muur bevond en die ik verdacht veel vond lijken op een uit de tropen ontsnapte dodelijke gifspin, de volgende ochtend op precies dezelfde plek zou zitten, in plaats van plotseling spoorloos te zijn, en mij daardoor angstvisioenen te geven van onderbroeken met spinneneitjes erin.
- ik een eigen Surprise Piet had, zodat ik niet zelf hoef te gaan knoeien met lijm en karton.

Maar het zij zo. Bareuh.



0 reacties



eXTReMe Tracker