yokaverbeek.nl


maandag, april 28, 2003


Blaat,

ik ben een schaap. HAHA nee natuurlijk niet. Ik ben een meisje (of misschien een buitenaards wezen op missie om de mensen op Aarde te bespioneren en rapport uit te brengen aan haar meerderen zodat we de planeet over kunnen nemen en voor eeuwig blijven regeren, maar dat ga ik jullie niet verklappen natuurlijk).
Ik heb geen inspiratie. Ik heb net een frisse mondmintkorrel genomen uit een heel hip doosje.
Ik heb weer geld! Hoera! Heel veel! Ik kan weer dingen kopen! En doe dat ook geregeld! Maar nog te weinig naar mijn smaak! En ik ga lekker niks aan jullie geven! (alleen als je heel lief bent).
Recentelijk heb ik de White Stripes ontdekt, great man, ik vind ze helemaal super. Welke Paradiso insider kan kaartjes voor mij & gezelschap regelen voor het uitverkochte concert, pleeeaase? Je wordt beloond.
Twee aan te raden films gezien: Adaptation en Liever Verliefd. Van allebei had ik een stuk minder verwacht dan wat het bleek te zijn. Adaptation: ga erheen. Laat je verrassen en laat je vooral niet misleiden door de recensies ("aan het einde verliest de film haar scherpte" blabla), ik vond de hele film kloppen.
Liever Verliefd! Krijg er nog een glimlach van, de ultieme voel-goedfilm. Ook heel origineel voor "Nederlandse begrippen" (ik haat begrippen als "Nederlandse begrippen"). Maar ook echt grappig, leuk, superlatieven, superlatieven etcetera. Ja daar moet je gewoon heen.
Mag ik nu stoppen meester?
Ja hoor Yoka.



0 reacties



eXTReMe Tracker