yokaverbeek.nl


vrijdag, april 18, 2003


Het leven is kut en is het een keer niet kut dan is het klote

Dat kan jij nou wel zeggen met die brutale kop van je, maar vandaag scheen de zon alweer en heb jij de hele dag in dat lekkere weer lopen tuffen met afwisselend lekkere broodjes, koffie en ijs, dus die ondankbaarheid wil ik er best even op z'n holbewoners uitslaan.

Nou nou nou dat is nergens voor nodig, maar feit is natuurlijk wel dat zomerse warmte de mens in zijn verderfelijkste soort naar buiten lokt, namelijk het soort dat denkt dat met een paar straaltjes zon elke uitoefening van asociaal gedrag geoorloofd is, en men dus massaal als een blinde autist de wegen oversteekt, onsmakelijke bovenlijven ontbloot uit de broek laat hangen en zich massaal zwetend en stinkend door het centrum voortbeweegt.

Jezus, ben jij altijd zo lekker pessimistisch bezig. Kom op hee, er is alle reden toe om vrolijk te zijn en gezellig buiten te vertoeven, want voor je het weet gaat het weer regenen en moeten de jassen aangetrokken worden.

Zoals morgen ja en misschien ben ik daarom wel zo chagrijnig, jij rasoptimist maar niet heus.

Ik sta ook niet met de feesttoeters klaar om te vieren dat het morgen weer wat kouder wordt, maar we kunnen toch genieten van de zon die we de afgelopen dagen hebben kunnen pakken?

"Zon pakken"? Gadver, jij bent zeker ook zo iemand die sushi eet en koude rosé drinkt op een strand in ik-noem-een-Bloemendaal?

Wie weet ja en als jij daar een probleem mee hebt, moeten wij dat wellicht even naar buiten nemen, dan zal ik je de mooie contouren van mijn gebalde vuisten van dichtbij laten zien.

Kom maar op, decadente patjepeeër, dan zal ik dat arrogante smoelwerk van je eens de grondige verbouwing geven waar het al jaren op zit te wachten. Of wacht, zei je buiten? Neh, dat vind ik te koud.



0 reacties



eXTReMe Tracker