yokaverbeek.nl


vrijdag, april 04, 2003


Zoef

Bovenstaande zoef is het prachtige geluid van de door jullie allen bewonderde en aanbeden Yoka (ik! ik!) die als een speer gaat. Jawel, I'm on a roll en jullie mogen allemaal best jaloers zijn.
Deze dag heb ik gespendeerd in een soort opnamebunker om de voiceover voor een nieuw programma van Nickelodeon in te spreken. En dat is hart-stik-ke leuk. Voiceovers inspreken is sowieso altijd erg leuk, maar nu is het iets heel anders dan de commercials die ik heb gedaan. Dit is namelijk meer presenteren en dat vond ik erg koolandthegang. Čn, dit is iets wat ik de komende maanden elke week ga doen, dus dat vind ik heel fijn in zowel vermaak- als financieel opzicht. Driewerf hoera! So Nick is vanaf a.s. maandag al te zien.
Volgende week ga ik ook beginnen met de opnamen van Hartslag waar ik een heftige gastrol in ga spelen. Ik vind het allemaal zo leuk, ja ik kan er geen ander woord voor bedenken.
Nu wil ik de toekomstige vader van mijn kinderen nog ontmoeten, en het kan niet meer stuk (een man met het lichaam van een Griekse god die alles voor me doet mag ook).



0 reacties



eXTReMe Tracker