yokaverbeek.nl


vrijdag, mei 16, 2003


Blegh,

Ik ben een beetje chagrijnig vandaag. Al zit ik nu toch in mijn kamer stilletjes genieten van de opgeruimdheid die hier heerst, want ik heb gisteren middelgrote schoonmaak gehouden, nieuwe interieurvrolijkheden toegevoegd en geprobeerd orde in de chaos te scheppen. Nu wordt het tijd om handige dingen zoals planken aan te schaffen zodat er eindelijk een systeem gaat ontstaan om de rondslingerende kleren aan banden te leggen.
Maar ik ben wel een beetje chagrijnig vandaag. Zo'n ondefinieerbaar gevoel wat erger wordt naarmate de dag vordert en je bijvoorbeeld heel veel irritante mensen op straat ziet lopen die zich vervelend en asociaal gedragen of die gewoon heel erg lelijk zijn. Ik heb te veel chocolade gegeten waar ik nooit echt trots van word, nota bene omdát ik me chagrijnig voelde. En ik heb een vermoeiend weekend voor de boeg, vol sociale aangelegenheden met familie en allerhande gezelligheid. Nu kan ik dat op zich wel, sociaal en gezellig doen (hey acteren is tenslotte mijn beroep), maar ergens in mij schuilt een contactgestoorde autist die zich iets te vaak laat zien en waardoor ik me een rare onhandige sukkel ga voelen, voornamelijk in gezelschap van mensen die ik niet goed ken maar waar ik wel enthousiast mee moet kletsen.
Voordat ik te openhartig word en ga vertellen wat voor criminele activiteiten ik in mijn vrije tijd bezig en hoe ik het liefst op de wc zit, ga ik mij gereed maken voor de nachtrust, want zoveel sociale inspanning vereist natuurlijk een uitgeslapen gestel. Ik hoop dat jullie leuke feestplannen hebben, want ik zal morgenavond na een dag vol treinreizen (ook al zoiets om je vreselijk op te verheugen), koffieleuten, met verre familie kennismaken en honderd keer hetzelfde vertellen weinig puf meer hebben om de dansvloer te bespringen, hoewel ik de mogelijkheid natuurlijk nooit geheel uitsluit, want wie weet is dat wel precies wat ik dan nodig heb.
Buenas noches.



0 reacties



eXTReMe Tracker