yokaverbeek.nl


maandag, mei 05, 2003

Ken ik u niet ergens van?

Welk een luie drol ben ik toch. Ik ben ook wel blij eigenlijk, dat ik niet zo'n druk voel om elke dag een stukje te schrijven, maar zo langzamerhand date ik wel erg onregelmatig up.
Maar hey, ik heb het druk gehad. Met niet meer vrijgezel zijn (het voelt alsof ik jaren in de woestijn heb rondgetrokken zonder water en eindelijk een oase heb gevonden. Goh en dit soort beeldspraak ben ik niet van mezelf gewend), met Koninginnenacht en -dag (waar ik helemaal niet van hou, maar je moet toch wat. Zodoende ben ik pas laat opgestaan zodat maar de helft van die vol met mensen gepropte dag hoefde te doorstaan), nieuwe dingen uitproberen, geld uitgeven, want dames en heren, ik heb weer GELD en met het uitgeven daarvan ben ik naar mijn gevoel nog l-a-n-g niet klaar, en oh, had ik niet vrijgezel meer zijn al genoemd? Ik word er zelf erg blij van in elk geval.

Wat valt er nog te melden... ik weet het niet meer. Ik wil nu gewoon lekker in mijn bed gaan liggen lezen in één van de door mij nieuw aangeschafte boeken en daarna slapen en hopelijk de hoofdpijn kwijtraken die mij momenteel kwelt. Morgen heb ik als het allemaal goed verloopt twee kaarten voor the White Stripes in mijn bezit, ook al betalen we veel meer dan de originele prijs. MAAR JA je leeft maar één keer, wat is een beetje geld op een mensenleven, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, nooit geschoten is altijd mis, nee heb je... beter één vogel in de lucht dan tien in de hand, of was het andersom... Hoe dan ook, geniet van het leven want wat is de wereld mooi zeg ik altijd maar. Dat soort dingen moet je jezelf gewoon af en toe voorhouden, vindt u ook niet?
I'm gonna hit the hay, zoals mijn Amerikaanse mate het zou zeggen.
Zoete dromen.




eXTReMe Tracker