yokaverbeek.nl


dinsdag, juni 10, 2003


Dan nog...

Ik heb Van God Los! gezien en iedereen moet erheen.
Wil ik melden dat het OOK NOOIT GOED IS, want zoals het een echte Nederlander betaamt heb ik de hele winter lopen zeiken over kou, regen en wind, en loop ik deze zomerse maand te schelden op de warmte en benauwdheid. Ik hou niet van zweten meneer de zon dus schijn niet zo in mijn gezicht ja.
Ben ik eindelijk naar de kapper geweest en ben ik nog bezig met wennen aan mijn nieuwe coupe.
Link ik bij deze naar BNN Family, waar je de afleveringen online kunt bekijken omdat het toch wel een erg sterke parodie is op de reallife soap.
Maak ik graag van de gelegenheid gebruik om te verklaren dat mensen die zaniken als je tijdens het uitgaan geen alcohol drinkt, hun lekkere trechter moeten houden, want waarom zou je een mietje zijn als je een spa bestelt. Oh en "tomatensap" is ook geen grappig woord.
Ik ben mij aan het oefenen in discipline, zoals uit bovenstaande zinsneden reeds viel op te maken. Ik probeer gezonder te leven en dat houdt in: niet snoepen en geen alcohol (en de mensen die mij kennen weten dat dat betekent: matig snoepen en weinig alcohol). Grote prestatie: een nacht Melkweg fuelled by Spa rood (en het was net zo leuk als met bier achter de kiezen en daarmee verzamel ik steeds meer bewijs dat dat nog-een-biertje-voor-ik-kan-dansen een en al placebo is en dat het tijd wordt dat iedereen weer voor zichzelf gaat nadenken en eens beseft wat je mentaal alleen al voor elkaar kunt krijgen).
En nee ik ben niet bekeerd tot een of andere spirituele leer, ik gedraag me verder heus niet alleen maar voorbeeldig en ik knoei nog steeds met eten en drinken. Zo goed? Nu ben ik echter wel een heel verstandig mens want ik ga slapen (het is kwart voor tien) zodat ik fris en fruitig zal ontwaken morgenochtend, waardoor ik mijn werk èxtra goed zal kunnen uitvoeren.
Laterrrrr.



0 reacties



eXTReMe Tracker