yokaverbeek.nl


zondag, juni 22, 2003


Tip du jour

Waar ik nou écht heel erg blij mee ben, is de radio die in mijn mobiele telefoon zit gebouwd. Koptelefoon erin en gaan met die banaan. Ik kan me al reizend en voortbewegend door irritante mensenmassa's geheel afsluiten doordat ik alleen muziek in mijn oren hoor, en ik vind het geweldig, lekker autistisch in bus en trein zitten. Prettige bijkomstigheid is dat ik er ook handsfree mee kan bellen, waardoor ik me af en toe een beetje een gek voel als ik ogenschijnlijk tegen niemand loop te praten, maar ik heb altijd gevonden dat gekke mensen leuker zijn dan mensen met een gezond verstand, dus.
Mocht jij op het punt staan een nieuwe toestel aan te schaffen, kies dan voor een telefoon met radio. Eerlijk, je zult nooit meer zonder willen. Lang leve de moderne techniek!

(Zet je volume trouwens niet te hard, want dan kunnen belangrijke dingen je nog weleens ontgaan. Zo scheelde het bij mij vandaag haast niks, of ik had niet gemerkt dat het dunne plastic zakje aan mijn fietsstuur het gewicht van de daarin zittende boodschappen niet meer hield, en mijn avondeten op straat kletterde. Er blijken nog goede mensen te bestaan, want een aardige mevrouw op het terras waarvoor dit drama zich voltrok, bood me spontaan een plastic zak aan die zij "over had". Om in de goedheid van de mens te blijven geloven, vergeet ik hierbij dat er ook een halfbezopen wijf op het terras zat dat mij met een rood aangelopen hoofd zat uit te lachen.)



0 reacties



eXTReMe Tracker