yokaverbeek.nl


dinsdag, juni 10, 2003


Vertel eens,

hoe gaat het met je?

Ja hartstikke goed, weer aan het werk enzo.

Je tuft weer elke dag naar Aalsmeer?

Klopt, sinds gisteren ben ik aan de slag en het voelt nu al alsof ik nooit ben weggeweest.

Wat heerlijk voor je. Maar de vraag die we je allemaal willen stellen is natuurlijk: wat is er gebeurd met de eens zo sterk aanwezige updatedrift? We zien je zo weinig online en, eerlijk gezegd, we beginnen je een beetje te missen.

(lacht) Het spijt me, ik ben een chaotisch mens en het lukt me slecht om wanneer ik dan achter de pc zit, een stukje te verzinnen om te posten. Mijn inspiratie stop ik in andere dingen denk ik. Misschien is het van tijdelijke aard, maar het kan natuurlijk ook best dat de koek op is, al zal ik dat eigenlijk van mezelf niet snel beweren.

Je blijft een bezig baasje?

'Blijft' is niet op zijn plaats, maar wordt hopelijk wel. Wellicht sla ik binnenkort een andere weg in, weblogsgewijs gesproken. Meer verhaaltjes of gebeurtenissen, die al dan niet hebben plaatsgevonden.

Je bent van plan fictie te gaan plaatsen?

Ik ben er nog niet over uit. Op dit moment trekt het idee me bijzonder, maar hoe het in de praktijk zal verlopen is en blijft een moeilijk in te schatten kwestie. De wildste plannen komen tot mij, maar ze worden lang niet altijd tot uitvoering gebracht.

We zullen dus gewoon moeten afwachten?

Gewoon afwachten lijkt me inderdaad het beste.



0 reacties



eXTReMe Tracker