yokaverbeek.nl


donderdag, juli 17, 2003

Vive la vacance

Na maandenlang heel vaak op Schiphol te zijn geweest, maar nooit om te vliegen, komt er morgen een einde aan deze sluipende frustratie. Dan stap ik op het vliegtuig richting Frankrijk. Vandaag moet ik nog even de hele dag werken maar het maakt allemaal niet meer uit, want ik heb er zo veel zin in dat ik me er met die vreugde makkelijk doorheen sleep. Ik voel de voorpretkriebels in mijn buik borrelen, en dat is niet puur en alleen omdat ik op vakantie ga: dat ik mijn partner dan weer zie heeft er ook veel mee te maken.
HAHAHA hadden jullie hem door. Moesten jullie ook zo lachen. Of is het nu een half uur later en heb je je er eerder niet toe kunnen bewegen van de grond op te krabbelen na die harde klap in je gezicht. Ik zit te gieren in elk geval want ik heb "partner" gezegd. Het heeft hetzelfde effect op me als "poep" zeggen, en al riskeer ik hierbij mijn gevestigde reputatie als ernstige en volwassen jongedame (ik sla me wederom op mijn dijen), om poep moet ik dus erg lachen. Mijn partner! Wat voor partner, Yoka? Mijn laboratoriumpartner, beste lezer. Wij doen samen scheikundige proeven.
Echt?
Nee. Mijn zakenpartner. Wij hebben samen een BV opgericht in bedrijfsgeintegreerde informatietechnische analysesystemen.
Echt?
Neehee. Ik heb het over mijn bilmaatje! Mijn koene ridder! Mijn adellijke jonkheer op witte knol! Mijn Griekse god en redder in nood! Mijn sex on legs! Duh. Mijn vriendje dus.
Het enige wat ik voor mijn vakantie nog nodig heb is een zonnebril maar die koop ik wel bij See Buy Fly. Ik vind Schiphol fijn. Altijd gevonden, maar ik zal niet treuren als ik de luchthaven morgen steeds kleiner zie worden.



0 reacties



eXTReMe Tracker