yokaverbeek.nl


dinsdag, oktober 07, 2003

Nou ja

Ik kwam laatst met mijn schoenveters vast te zitten in de roltrap op Schiphol. Dank god kwam ik er met al mijn ledematen intact vanaf maar schrikken was het wel.

Christina Aguilera gaf een concert in Ahoy en ik was erbij. Als echte Amsterdammers gingen we rechtstreeks uit de trein naar het concert, en vluchtten we erna direct terug. Geen seconde langer in deze verdorven havenstad! Haha, geintje jongens, het kwam gewoon zo uit dat we geen verdere tijd spendeerden in Rotjeknor, maar met gevoel voor drama deden we alsof we absoluut niet langer in het Rotterdamse verkeren wilde. Christina was goed bij stem en zag er krols uit en ik heb genoten. Ik vraag me af hoe groot het verschil is met Britney live. Christina zingt fantastisch natuurlijk, maar Britney stoot waarschijnlijk tussen de ingewikkelde danspasjes wat wulpse kreetjes uit terwijl ze nog maar een kledingstuk van haar lichaam scheurt om de aandacht van de zang af te leiden.
Ik werd zelf veelvuldig herkend door het publiek, wat me blijft bevreemden, al heb ik er wel lol in moet ik zeggen.

Geniet iedereen ook zo van het herfstweer? Ik vind het alleen prettig als ik binnen mag blijven en in bed kan liggen met mijn lover. Buiten kan ik me goed tegen de regen wapenen met pet en sjaal om mijn hoofd, en mijn nieuwe winterjas is ook niet te versmaden, maar: leuk is anders.
Leuk is dat Friends in de VS weer begonnen is en dat wij hier, via illustere kanalen uiteraard, deze afleveringen kunnen benedenladen. De eerste twee zullen vanavond in Huize Yoka bekeken worden, wat mij in vreugdevolle opwinding doet verkeren.
En wat doet u als het buiten onguur is, en men beter binnen vertier kan zoeken? Heeft u een imposant thuistheater met allerlei speakers en DVD apparaten? Pakt u de Tolkien trilogie er lekker bij, of een dikke Tartt? Nestelt u zich met warme dekens op de bank om gezellige familiespelen te doen, ik noem een Ganzenbord? Of bedrijft u gewoon gedurende de gehele dag langdurig de liefde met uw geliefde? Ik ben benieuwd.

Uw gastvrouw van deze webzijde moet zich nu in elk geval door de buien naar de bus spoeden om veilig huiswaarts te keren, waar de kachel gemoedelijk brandt (haha).
Adieu! Blijf gezond.


0 reacties



eXTReMe Tracker