yokaverbeek.nl


maandag, november 24, 2003

En?

Ik heb Finding Nemo gezien en dit is echt een van de grootste aanraders van dit jaar. Waar ik eerst bang was dat ik alle grappen al in de trailer had gezien, ben ik nu nog steeds verguld van de film waar ik afgelopen donderdag heen geweest ben. In werkelijk elk beeldje zit wel een grap en hij is zo ontzettend mooi getekend (voor zover je bijna geheel door de computer geschapen "getekend" kan noemen.)
Love Actually was knuffelig en romantisch en ik begon vreselijk
te watertanden toen Hugh Grant zijn dansje deed op 10 Downing Street (dat ik dit ook hardop wilde melden vond mijn vriend wat minder leuk; vervolgens heb ik honderd keer moeten aanhoren wat een lekker ding hij Keira "ik heb een slak als mond" Knightley vond.)

Ik heb ook eindelijk weer een saldo van meer dan 2 cijfers op mijn bankrekening! Hoezee hoezee hoezee! Nu pas merk ik hoe gehandicapt ik ben geweest al die tijd dat ik vrijwel niets kon kopen.
Ik heb ook eigenlijk helemaal niks te melden. Saai hè. Ik pijnig mijn hersenen op zoek naar anekdotes die ik met jullie kan delen.

Oh! Ik ga vrijdag naar Justin Timberlake in Arnhem. Daar zie ik erg naar uit. Er is me aangeraden om te proberen me enigszins te vermommen omdat ik anders bestormd wordt door Gtst kijkers, met als gevolg dat ik driekwart van het concert mis. Dit vond ik niet zo'n heel slecht idee want er komt daar natuurlijk een en al doelgroep en bij Christina Aguilera merkte ik het ook al. Dat wordt speuren naar een geschikte bivakmuts.
Vorige week was ik in Nemo en ik hoopte nog dat we een dag zouden treffen waarop er geheel geen scholieren aanwezig zouden zijn, maar helaas liep er een schoolklas rond uit Brabant die me massaal achterna liep en papiertjes in de hand drukte waar ik een handtekening op moest zetten. Dat is voor mij nog steeds merkwaardig, dat mensen me herkennen, en wat er zo bijzonder is aan een handtekening. Het was wat jammer dat we anderhalf uur voor sluitingstijd pas binnenkwamen, want we kwamen aanzienlijk tijd te kort om alles te bekijken. Wel een aanrader vind ik het, ook als je de basisschool ontgroeid bent, mits je een beetje interesse hebt in de wetenschap. Ik wel en ik vind het altijd fantastisch als je zelf dingen kan doen, en dat is het uitgangspunt van Nemo dus ik zat er in elk geval goed. Ik neem me hierbij voor om spoedig terug te keren, maar dan 's ochtends op een hele saaie dag wanneer de rest van Nederland thuis blijft (of met die bivakmuts op die ik aan ga schaffen).

Voor degenen die het op was gevallen: ik heb inderdaad een stoot foto's weggehaald bij de Beeld-pagina

Aanstaande zondag ben ik trouwens te zien in Meiden van de Wit, om 21.30 op Net5, in de aflevering "Olivier Stoned" waarin ik Amber speel.

Dit is het einde van dit hutspot bericht.
Heeft u vragen? Stel ze! Per email of in de comments. Eén van onze medewerkers zal u graag verder helpen.




eXTReMe Tracker