yokaverbeek.nl


zondag, januari 04, 2004

tweeduizendvier

Zo, een nieuw jaar, wat voelt dat weer anders hè. Voor u dan misschien, ik heb nooit zo'n last van de jaarwisseling, maar veel mensen schijnen zich fysiek gewaar te worden van het nieuwe jaar. En een feest dat het was! Iedereen is geloof ik weer heel dronken geworden, en wisselde op nieuwjaarsdag verhalen uit over de ergheid van hun kater om te meten wiens nacht het leukst was. Degene met de meeste hoofdpijn en misselijkheid wint.
Heeft u oliebollen gegeten? Ik al jaren niet geloof ik, maar ik heb tenminste één traditionele consumptie tot mij genomen: champagne. En daar bleef het nagenoeg bij, ik ben tegenwoordig haast een heilige als het op alcohol aankomt.
Te stoppen met roken hoef ik niet want dat deed ik toch niet, maar ik raad alle wel-rokers aan om te stoppen, want je gaat er dood van, wist u dat?
Verder hoop ik dat het voor iedereen mezelf incluis een financieel voorspoedig jaar wordt, met veel kansen, gezondheid, plezier en lekker schransen als je honger hebt.

Mijn voet doet nog steeds pijn wat nou ook wel eens een keer over mag gaan, ik ben toch zeker geen mietje, dus wil ik ook niks te klagen hebben.
Ik heb besloten dat mijn lievelingsdieren voortaan apen zijn, want een lievelingsdier had ik nooit (ja, vogelspinnen en reptielen zei ik dan altijd maar dat telt niet echt). Ik kwam tot het besluit nadat ik een uiterst leuke en interessante serie zag op National Geographic Channel, waarvan de meeste mensen geloof ik niet eens weten dat het bestaat. Nou, dat doet het, en het is reuze leerzaam! En apen zijn lief en leuk!

Omdat ik sindskort zo'n leuk handzaam digitaal cameraatje in mijn bezit heb, hier een enig plaatje van mij in de keuken van mijn nieuwe huisje, waar ik spoedig in zal trekken. Helaas zal ik niet veel kunnen sjouwen vanwege de blessure aan mijn rechterbeen, sorry Klaas.
Nou, daar is die dan:




0 reacties



eXTReMe Tracker