yokaverbeek.nl


zaterdag, mei 08, 2004

Dan nog:

Ik ben van plan u regelmatig te voorzien van een testrapport van een Nieuw Product. Ik hou van nieuwe producten en ik laat me graag door reclame verleiden deze producten aan te schaffen. Dus was mijn idee om zo eens in de twee weken ofzo een ding uit te testen en van mijn ondervindingen verslag te doen.
Als voorproefje kan ik u wat vertellen over de nieuwe Lay's Sensations chips, smaak Oven Roasted Chicken & Thyme. Ik weet niet wat die naam u doet, maar mij maakte het wat angstig. Bij de ingrediënten had ik 'kippoeder' zien staan, wat mijn smaakpapillen ook niet echt prikkelde en het duurde even voordat ik de zak open durfde te maken.
Gelukkig stinkt de chips niet; het is dus geurtechnisch veilig om er een te proeven. De smaak is merkwaardig. Dat kippoeder dekt de lading eigenlijk wel. Het is alsof er kippenbouillonblokjes op zijn gesmeerd, zo'n geconcentreerde smaak hebben de chips. Tè geconcentreerd. Niet lekker. Bovendien: wie bedenkt nou dat er chips moeten komen met kipsmaak!
Het probleem met chips is dat je de behoefte voelt om door te blijven eten ook al vind je ze niet eens echt lekker. Ik at er dus meer van dan ik zou willen. Maar lekker ging ik ze niet vinden. Eerder licht misselijkmakend. Na een tijdje moest ik de zak echt dichtdoen en mijn mond spoelen met water.
De Lay's Oven Roasted Chicken & Thyme chips zijn dus: een afrader.

vieze kipchips




eXTReMe Tracker