yokaverbeek.nl


maandag, mei 17, 2004

Getest

Ik heb voor u getest: Magnum Intense.

Magnum Intense

Drie dagen geleden zag ik de reclame, gisteren heb ik het gegeten.
In het kartonnen bakje zit voornamelijk vanilleijs, dat wat ook in de andere Magnums zit, met erop een laagje melkchocolade en wat vrolijke chocoladekrulletjes. Het bijzondere aan het ijsje is het "hart van truffel" waar je halverwege op stuit. En ja, dat bolletje bruin, smeuïg truffelijs is erg smakelijk. Het nadeel vond ik dat je veel saai vanilleijs weg moet werken voordat je bij het echt lekkere gedeelte van het ijsje aanbelandt, en als het net uit de vriezer komt is het bovenste chocoladelaagje nog zo hard dat het niet makkelijk breekt waardoor je grote brokken krijgt (terwijl het juist zo lekker is om bij elke hap ook wat chocolade te eten).
Op de site van Ola zijn de voedingswaarden nog niet toegevoegd dus ik weet niet wat voor aanslag het precies op je lijn pleegt, maar zoals de andere Magnums is het vermoedelijk niet echt een aanrader als je van plan bent voor de zomer een slanke den te worden.
Ik denk dat het wel een succes zal worden omdat Magnum hoe dan ook succesvol is vanwege het luxe-gevoel dat je krijgt bij zo'n grote romige ijstraktatie. Magnum Intense geeft datzelfde gevoel en het is niet bepaald een straf om te eten. Lekker als toetje, en als je op dieet bent eet je het toch gewoon als lunch.
Ik zeg dus: aanrader.


0 reacties



eXTReMe Tracker