yokaverbeek.nl


zondag, mei 02, 2004

Goed

Koninginnedag is weer achter de rug! Het is mij gelukt daar ongeschonden doorheen te komen, sterker nog: ik vond het leuk. Dat is zeldzaam voor mij kan ik u vertellen, plezier hebben omgeven door grote massa's mensen. Nu was ik redelijk laat pas buiten (een uur of 3, half 4), daar niet van, maar toch heb ik me eigenlijk erg vermaakt.
U wist ook vast niet dat 30 april mijn halve verjaardag is. Vooral vroeger vond ik dat heel speciaal, dat ik op die dag precies zoveeljaareneenhalf was. Het maakte op jonge leeftijd natuurlijk ook nog indruk als mijn moeder zei dat er op die dag speciaal voor mij een feestje werd gegeven.

Gisteren hielden Klaas en ik een stay-in met video's kijken en eten bestellen (al moest Klaas uiteraard wel even boodschappen gaan doen en de films huren). We keken ook naar Idols, al was dat onder protest van mijn gezelschap. Nu vind ik het programma ook vervelend, lang, saai en uitgemolken, maar goed, ik wilde zien wie zou winnen. Gelukkig was dat degene op wie ik op hoopte.

Bedankt voor de vele reacties op mijn verzoek van donderdag, leuk om te weten waar u allemaal vandaan komt. Blijf ook nog even uw emailadres achterlaten bij 'Broeden' van 17 april, ik heb eitjes over.

Tot snel dan maar weer.


0 reacties



eXTReMe Tracker