yokaverbeek.nl


vrijdag, september 03, 2004

De TubeMaster

De TubeMaster is zo'n typische TelSell overbodig lijkende uitvinding. Ik kocht de TubeMaster bij de Blokker, wat een leuke winkel. In de Blokker staat vaak een televisie waarop een band draait met een ander typisch TelSell overbodig product. Dit keer stond er een commercial aan voor Meubelglijders. Meubelglijders, ik moest erom lachen. Wat een stomme naam. Ik zag beelden voor me van Te land, ter zee en in de lucht-achtige stellages waar meubels ingevet met groene zeep van af glibberden. Dat was in het begin. Na een tijdje in de Blokker te zijn geweest, bleek dat het filmpje heel kort duurde waardoor je voortdurend dezelfde tekst te horen kreeg. "Heeft u ook zo'n hekel aan sjouwen? Gebruik dan de nieuwe Meubelglijders!" In de tekst kwam heel vaak het woord "Meubelglijders" voor. Ik merkte op een gegeven moment dat ik telkens wanneer ik de mannenstem hoorde automatisch "Meubelglijders" dacht. Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders.
Ik werd langzaam gestoord en er dansten gekke figuurtjes voor mijn ogen. Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders. Ik moest de Blokker uit, dat was duidelijk. Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders. Ik zag het zonlicht schijnen door de ramen. Ik liep er heen, de redding was nabij. Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders Meubelglijders. Frisse lucht! Ik was weer veilig.
Gelukkig had ik nog wel mijn overbodig lijkende TubeMasters kunnen afrekenen. De TubeMaster werkt zo: je schuift je bijna lege tube in de TubeMaster, trekt hem er doorheen en vervolgens perst de TubeMaster de restjes eruit. En er blijft wat achter in zo'n tube hoor! Knip je bijna lege tube maar eens open, er zitten nog hele klodders in de hoeken die er met gewoon knijpen niet uit willen. Dat vind ik zonde en zo bewees de TubeMaster zich zeer dienstbaar op mijn minitubetjes dure crème.




0 reacties



eXTReMe Tracker