yokaverbeek.nl


woensdag, oktober 27, 2004

Blegh jakkes bah

Na de post hieronder, welke de brutale muizen betrof die zich tegoed hadden gedaan aan het kattenvoer, had ik zeer snugger het keukenkastje open laten staan zodat Boef die rotmuizen te lijf kon gaan. Verder hoefde ik natuurlijk geen opengereten muizenlijfjes aan te treffen, maar zolang ze gewoon verdwenen vond ik het best.
Uiteraard was dit te mooi om waar te zijn, en aldus treed ik vanavond de woonkamer binnen om daar een muis rond te zien lopen zonder een kattenbek eromheen. Meteen roep ik Boef tot de orde en zet ik hem bij de muis in de buurt. Het beestje (de muis) bleek reeds versuft van waarschijnlijk de eerdere aanvallen van mijn kat. Wat te doen, wat te doen! Boef was inmiddels vrolijk met de muis aan het spelen, van het ene pootje naar het andere pootje slingeren, u kunt het zich wel voorstellen.
En dus heb ik zojuist iets voor het eerst in mijn leven gedaan: ik heb de muis bij zijn staart opgepakt, ieeek! Vervolgens in een plastic zak gestopt en die in de vuilnisbak gegooid.
Muisonvriendelijk of niet, ik wist niet wat ik anders moest doen en daarbij vind ik muizen hartstikke vervelend!
Mijn handen zijn gewassen en de muis is uitgeschakeld. Nu is het wachten op een dappere man die de muis geheel uit huis verwijderd.
Jekkie.


0 reacties



eXTReMe Tracker