yokaverbeek.nl


vrijdag, december 31, 2004

Oh is dat vandaag

Ik zat net apathisch naar het beeldscherm te staren omdat ik niet weet wat ik moet schrijven. Dus schrijf ik dat maar. Bij het apathisch staren had ik zelfs mijn mond open. Apathisch hè. Dat zou ik ook denken!
Hee ehm, houdt u van oliebollen? Want die hoor je vanavond te eten hè. En champagne (drinken dan). En dan roepen: gelukkig nieuwjaaaaaar. En blij kijken en de goede voornemens met elkaar doornemen enzo. Want dan is het 2005 en dat is een nieuw jaar en om de een of andere reden is dat erg bijzonder, dat er een ander cijfertje aan het uiteinde van het jaartal staat. Ik weet niet waarom dat bijzonder is maar ik snap ook niet waarom je met kerst geen boerenkool mag eten, dus zo gek is dat niet. Ik snap ook niet waarom mensen 's middags al vuurwerk afsteken maar misschien willen die mensen allemaal al lekker slapen om 12 uur en denken ze, ja dat vuurwerk heb ik natuurlijk niet voor niks gekocht, ik ga het afsteken ook en het kan me niks schelen dat allemaal fietsers heel erg schrikken als er een rotje voor hun wiel rolt, want ik heb dat vuurwerk natuurlijk niet voor niks gekocht. Maar om 12 uur wil ik slapen!

Dus.

Dat de lekkernijen u maar goed mogen smaken en dat de kater meevalt en dat u niet met uw hand in een rotje loopt en vingers kwijtraakt en dat u niet uitglijdt in natte rode vuurwerkdrab en dat uw huisdier niet getraumatiseerd raakt door de harde knallen en dat we allemaal de loterij winnen en dat het niet te vaak regent en dat het allemaal maar gewoon leuk is en niet vervelend of stom en dat je daar ook zelf aan meehelpt door niet vervelend of stom te doen, zodat het hopelijk nog een beetje leuk wordt in de wereld.


0 reacties



eXTReMe Tracker