yokaverbeek.nl


woensdag, januari 12, 2005

Die asociale extraterrestrialen ook altijd

Via een gaatje in mijn hoofd hebben buitenaardse wezens mijn creativiteit gestolen en meegenomen naar hun eigen planeet. Daar zitten ze nu allemaal meesterlijke verhalen te schrijven en hebben ze pret tot in de late uurtjes.
Ik daarentegen weet al dagen geen schrijfonderwerp en bezorg de bezoekers van mijn site telkens weer een grote, grote teleurstelling als zij hopend op iets nieuws, wéér dat stomme oudejaarsstukje bovenaan zien staan.
Sorry lui! Ik kan er niets aan doen dat die aliens me hebben bezocht en mijn gaven hebben gepikt want ze doen dat heel stiekem en stilletjes, in het holst van de nacht. Daar valt dus weinig tegen te beginnen, mede doordat de buitenaardse wezens geen vaste vorm hebben waardoor je ze niet kunt aanraken. Het steekt me behoorlijk dat zij nu een hoop jolijt beleven met mijn hersendeeltjes! Je hoort niet van andermans hersendeeltjes misbruik te maken! Dat doe je gewoon niet.

Ik vind het trouwens ook in grote mate vervelend als het weer eens regent en ik een nat zitvlak krijg van mijn klotezadel. Er zit weliswaar een plastic zakje omheen omdat er anders uit de zijkanten allemaal regen komt, maar ja dat zakje wordt ook nat en dan schiet het weinig op. Nee, als de buitenaardse wezens nu eens de regen hadden gestolen dan vond ik het er allemaal een stuk rooskleuriger uitzien momenteel. Of als Albert Verlinde eens ophield met die lelijke truien dragen. Dat zou de wereld ook een beter aangezicht geven. Als iemand de buitenaardse wezens binnenkort spreekt moet ie dat maar tegen ze zeggen: dat ze de regen mee mogen nemen en de truien van Albert Verlinde. Of Albert Verlinde helemaal. Dan zijn ze in de verre uithoeken van het universum ook eindelijk eens op de hoogte van de weetjes uit de showbizz. En kunnen ze zich verkleden met zijn truien en daar blijspelen mee opvoeren voor elkaar. Aards vermaak, voor al uw planeten.

En het mag ook weleens afgelopen zijn met al die bouwputten in de stad waardoor ik de hele tijd moet omfietsen. Daar krijg ik flink het heen en weer van want omfietsen is bepaald geen favoriete bezigheid van mij. Sterker, ik kan het missen als kiespijn en regen en de truien van Albert Verlinde.
Bob Ross vind ik overigens een toffe peer.


0 reacties



eXTReMe Tracker