yokaverbeek.nl


woensdag, februari 16, 2005

Appert

Ze hebben echt rare en vieze dingen bij de supermarkt.
Jordan van de muesli heeft mueslirepen in een doorzichtige doos en ze heten: Luxury Bars. Terwijl het eruit ziet als gekauwde en daarna uitgespuugde onbeduidendemaaltijdstukjes in de vorm van een blok. Echt.



Ik heb er door het plastic even in geprikt en het was heel erg hard. Ik denk dat ik mijn kies zou verliezen bij het kauwen.

Er zijn nog meer van die gekke graanrepen. Die liggen allemaal bij elkaar. Ze zien er heel vies uit maar dan heb je bijvoorbeeld Sultana, die dachten: we zetten vrolijke vruchten op de verpakking en zonnetjes dan zie je minder goed hoe vies het is. Terwijl die vieze repen nu juist nóg meer afsteken bij al die frisse fruitjes! Heel dom hoor.



Zijn er echt mensen die ontbijten met dat soort repen? Het is zo moeilijk voor te stellen dat iemand het papiertje er af haalt en denkt: "jammie, dat wordt smikkelen. De structuur van de reep alleen al doet me het water in de mond lopen."

Ik stond een tijdje verwonderd naar alle dozen met repen te kijken. Havervlokken is trouwens een vies woord. En wanneer gaan ze de Liga's nou eens met een dunnere koekrand maken zodat je eerder bij het melkgedeelte bent?



De chocopasta afdeling kan me daarentegen flink bekoren. Daar heb ik ook even staan kijken. Gewoon voor het blije aangezicht. Zonder iets te kopen. Want chocopasta is ongezond jongens! Ik heb wel appels, sinaasappels en bananen gekocht. Dat is namelijk onderdeel van mijn "ik moet de blender die ik al eeuwen heb maar eens gaan gebruiken en wel voor iets met vitaminen erin" actieplan. Dat is vast lekker en ik heb altijd al eens een blender willen gebruiken omdat dat zo keuken en huishoudelijk en grappigegeluidenmakend is.
En beter dan een zak gele M&M's bijna helemaal opeten voor de tv vlak voordat je gaat slapen.


0 reacties



eXTReMe Tracker