yokaverbeek.nl


donderdag, februari 03, 2005

Crokydoki

Mijn lievelingschips is met afstand de crinkle cut chips van Croky in de smaak Thai Sweet Paprika. Goddelijk. God-de-lijk.
Ik schreef Croky ooit een klachtbrief met een of ander verzonnen verhaal over de teleurstellende kwaliteit van het product. Meestal krijg je dan een doos terug met zakken chips of andere dingen (je krijgt natuurlijk geen chips van Knorr) en dat is uiteraard ook de reden om die brieven op te sturen. Ik moest dan ook verschrikkelijk lachen toen Croky
-ten eerste een brief van bijna twee kantjes schreef over het productieproces van chips, beginnend met de uitleg "Chips worden gemaakt van aardappelen." en daarnaast uiterst serieus inging op mijn klachten, met gedetailleerde informatie ("uiteindelijk kan dit leiden tot een smaak-kleur afwijking van de chips"), terwijl ik een of andere standaard brief terug verwachtte zonder directe verwijzingen naar mijn "klachten".
-ten tweede geen gratis zakken chips stuurde, maar een speciaal ontwikkelde folder met op de voorkant de tekst "Dat u nu net die verkeerde zak gepakt heeft..." en aan de binnenkant "Sorry en enorm bedankt! Met uw melding helpt u ons om in de toekomst een nog smakelijker product te leveren." Waaronder twee 2 euro muntstukken geplakt zaten: "U kunt van deze euro('s) gebruik maken en een verse zak Croky chips uit de winkel halen.". Na deze hilarische post ben ik nog meer fan van Croky, niet in de laatste plaats omdat ik dan een goed excuus heb om me vol te vreten aan hun chips.




0 reacties



eXTReMe Tracker