yokaverbeek.nl


vrijdag, februari 11, 2005

Diadeem

Wie noemt zijn hond nou Frietzak. Wat een rare naam voor een hond. Net zoiets als je kat Beenwarmer noemen. Dan ben je echt gek.
Ik ken ook iemand die verslaafd is aan glitters. Die gaat dan in de stad ineens naar de Hema om een potje glitters te halen en dat potje moet dan helemaal leeg op zijn jas of soms sok. Het is pas echt balen als je dat hebt met appelsap. Of chocopasta. Want dat kleeft.
En stel nou dat je alleen oranje dingen mag eten. Dan heb je het gauw gehad met worteltjes kan ik je vertellen. Sinaasappelen is minder erg, maar je hebt ook hele vieze oranje kaaschips waar de kruimels van aan je vingers blijven plakken. Probeer dan maar te blijven lachen.
Ik zou wel een fietsbel willen waar een heel ander geluid uit komt. Een olifantengeluid of een stem die roept "Ga toch uit de weg stelletje sukkels". Misschien in een paar verschillende talen zodat je kunt kiezen als je toeristen moet laten schrikken. Of een fietsbel die geen geluid maakt en dan sorry zeggen nadat je over hun teen bent gereden. "Kennelijk is mijn fietsbel stuk."
Ik vind Bambi lief en is dat nou eigenlijk een jongetje of een meisje. Want er zijn weleens meisjes die Bambi heten (al is het meestal een schuilnaam voor in de pornoindustrie werkende actrices) maar nooit jongens terwijl in de film Bambi met een meisjeshertje gaat ronddartelen. Toch?
Soms zijn er van die momenten dat je met zekerheid kunt zeggen: het is hoog tijd dat je gaat slapen. Zoals nu. Het is hoog tijd dat je gaat slapen. Oh ja.


0 reacties



eXTReMe Tracker