yokaverbeek.nl


zaterdag, april 16, 2005

Een kleine verhandeling genaamd: de slecftdsvcuhzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ik werd net wakker met mijn hoofd op het toetsenbord, wat denk ik vrij accuraat weergeeft hoe moe ik ben. Morgen zal ik het stukje posten wat werkelijk bij de titel die ik poogde te typen hoort.
Het valt niet mee als je dagelijks voor half 7 's ochtends moet opstaan. Het blijft een marteling, vooral als je op onfortuinlijke wijze vlak voor de wekker wakker wordt, in de veronderstelling dat je nog heel lang mag doorslapen. Een brute onderbreking van vreedzame rust. En dan met blote voeten op de koude vloer om sokken te pakken. Brrrr.
Aan de andere kant voel ik mij nu een volwaardige deelnemer aan de maatschappij en dat is ook wat waard. Behalve als het regent en ik moet buiten zijn. Dan niet natuurlijk. Regen moeten ze ontslaan. Maar waar was ik, ik ben moe en een arbeider en ik post morgen het juiste stukje. En nu ga ik slapen. Morgen weer om 6.30 op, jawel.
Mijn laatste energie gebruik ik om te melden dat (expres geen hoofdletters ha, daar tilt hij ongetwijfeld heel zwaar aan)staatssecretaris van der knaap zo ontzettend in de poep mag uitglijden eerdaags. In een wit pak. Terwijl hij met stukjes respect bekogeld wordt. Lijkt me excellent. Ik hoop dat er iemand bij is om foto's van te maken.



0 reacties



eXTReMe Tracker