yokaverbeek.nl


vrijdag, mei 27, 2005

Watskeburt

Jodelahiti menschen. Heeft u al een ijsje gegeten nu de zon zo lustig schijnt? Ik niet en ik kan u vertellen: daar baal ik behoorlijk van. Een lekker perenijsje, of zo'n mysterieuze Magnum 5 Senses; ik zou er wel raad mee weten. Tevens voel ik een aandrang om te experimenteren met het invriezen van diverse vloeistoffen in van die ijsvormpjes. Zou Fristi-ijs bijvoorbeeld lekker zijn? En als je een aardbei invriest in een beetje water? Het staat denk ik in ieder geval enorm vrolijk.

Met zulke hitte is er natuurlijk ook de onvermijdelijke blote bovenlichamen terreur. In de tram nota bene! Een jongeman die bovendien nog wel zijn rugzak omhad. Wees dan consequent. Ja toch.

Mijn kat vangt trouwens vliegen. Voor mij een compleet onbekend fenomeen, maar geen enkel mens schijnt er van op te kijken. Mijn kat mompelt een beetje in zichzelf tijdens de jacht en wanneer hij dan een bromvlieg heeft neergehaald, wordt deze smakelijk opgepeuzeld. Vreemde sensatie moet dat zijn, nog klapperende vleugeltjes tegen het gehemelte. De moeite van het proberen waard zou je haast zeggen.

In het kader van beslissingen die de portemonnee enkel leger maken: ik ga een iPod aanschaffen. Daar zal ik dan wel weer heel laat mee zijn; ik ben door het dolle heen. Mijn bestedingsdrang wordt enkel groter, want een Playstation of Xbox mag zich ook in het vooruitzicht van door mij aangeschaft te worden verheugen (welke van de twee is nog niet beslist; mijn voorkeur gaat uit naar Playstation vanwege het spel Singstar, maar mensen die het goed weten zeggen dat ik een Xbox moet kopen. Help.)

Verder hebben ze bij de Albert Heijn nu bedacht dat de hamsters van de Hamsterweken heel leuk en aantrekkelijk zijn voor kinderen, want je kunt hamsterknuffels en allerhande borden en bekers kopen. Ik persoonlijk moet niet denken aan een bakje yoghurt waaruit dan bij de laatste happen in een keer zo'n enge terrorhamster tevoorschijn komt. Er hing ook een poster in de Albert Heijn waarop stond: "Aanstaande zaterdag kun je je vriendjes in het echt bewonderen!". En op de AH website staat Kijk hier wanneer de hamster in uw winkel komt. Wat ik meer vind klinken alsof er op hoort te volgen: zodat u kunt zorgen dat u ergens anders bent.
Een man. In een hamsterpak. Het zal je baan maar zijn.

Brrrr eng. Tsjek die ogen!



5 reacties



eXTReMe Tracker