yokaverbeek.nl


woensdag, juni 22, 2005

De wereldproblematiek en sinaasappels

- Oorlogen, daar ben ik dus tegen. Heel vervelend vind ik die. Oorlogen moeten ze afschaffen en terroristen ook en bommen.

- Friebeltjes in mijn sinaasappelsap, daar heb ik zo een hekel aan. Dan hoef ik het gelijk niet meer. Tenzij ze een zeefje en een nieuw glas erbij kunnen geven, dan valt het op te lossen.

- Ik vind het niet goed dat er nog honger is in de wereld. Dat moet weg en daar kunnen we best met z'n allen voor zorgen.

- Waar ik niet zo goed in ben, zijn pitten in vruchten. Dat vind ik heel erg vies. Pitten in sinaasappels zijn ook al zo vies en het is totaal niet charmant om pitten uit je mond te vissen als je aan tafel zit met meer mensen.

- Dat er nog op zeehondjes gejaagd wordt hè, daar kan ik zo kwaad van worden. Met z'n allen met knuppels erop af zeg ik. Op die jagers dan natuurlijk bedoel ik. Dierenbeulen. Alle dierenbeulen mogen trouwens van mij wel een knuppel op hun hoofd.

- Ik vind het jammer dat snoepjes met sinaasappelsmaak vaak heel vies zijn. En dat de schil ook zo zuur smaakt. En dat ik mandarijntjes eigenlijk veel leukere vruchten vind.

Af en toe moet je gewoon aandacht besteden aan belangrijke zaken vind ik.



0 reacties



eXTReMe Tracker