yokaverbeek.nl


zaterdag, juli 02, 2005

Dag meneer Dief,

Ik schrijf meneer omdat ik er vanuit ga dat u man bent. Ik mag graag denken dat vrouwen een te groot empathisch vermogen hebben om andermans spullen te jatten. Dat brengt mij op het volgende: hoe hebt u het gore lef gehad om mijn spullen te jatten? Een knuppel en uw ongetwijfeld lelijke hoofd zouden samen niet misstaan naar mijn opinie. Vooral niet als de knuppel zojuist een deuk heeft aangebracht in uw hersenpan.
Maar helaas was u al weg toen ik de lege plek aan mijn fietsstuur ontwaarde. Ja, ik had waarschijnlijk niet in benevelde staat de andere kant op moeten kijken, maar er zijn ook mensen die je erop attent maken als je iets stoms doet. Of kent u zulke mensen helemaal niet? Waarschijnlijk niet hè meneer Dief. Waarschijnlijk doen u en uw lelijke vrienden dit soort dingen wel vaker en gaan jullie dan high-fiven als het weer gelukt is. Maar HAHA er zat lekker geen geld in mijn portemonnee. En mijn telefoon heb ik meteen laten blokkeren lekker puh. Het is trouwens ook alweer een verouderd model, balen hè.
Waar ik ècht de poep van in heb, is dat mijn tas zo mooi was. Echt een hele, hele mooie tas. Uit Dublin, van 3 jaar geleden, dus ik kan hem nooit meer vervangen. Dat, meneer Dief, vind ik echt de grootste klotestreek. Ik hoop van harte dat u mijn tas lelijk vond en hem afgedankt in de bosjes hebt gegooid, waar een vriendelijke en WEL met inlevingsvermogen uitgeruste voorbijganger mijn mooie tas vindt, en hem naar de politie brengt, alwaar ik hem dol van geluk mag komen ophalen.
Ik moet zeggen, ik vind het echt spijtig dat we elkaar niet hebben kunnen leren kennen. Kijk, ik kan blind vaststellen dat u een grote klootzak bent -dat weet u zelf ook wel denk ik- maar iedereen heeft wel iets wat de moeite waard is. Bij u zou ik bijvoorbeeld heel benieuwd zijn naar wat het is dat u zo'n grote klootzak maakt. En waarom u dat tot uiting brengt door tassen van aardige meisjes te jatten.
Heeft u een dwangneurotische aandoening die u dwingt om dingen te jatten? Heeft u een nare kutbaan en moet u in uw vrije tijd heftig afreageren door stomme, onaardige dingen te doen? Geeft het leven u zo weinig tevredenheid dat u het leven van anderen ook vervelender wil maken? Daar zouden we dan over kunnen praten en dan zou u zich vast al een stuk beter voelen.
Waarna ik dan die knuppel pak en u ermee op uw hoofd sla. Want tasjes stelen is natuurlijk nooit goed te praten hè.


0 reacties



eXTReMe Tracker