yokaverbeek.nl


maandag, augustus 08, 2005

Dan even wat vrolijker nieuws...

Vorige week was ik in de Efteling, oh vreugd en jolijt! Het was een warme, plakkerige dag maar dat kon de pret geenszins drukken. Ik merkte weliswaar scherper dan vroeger op dat Doornroosje nogal een raar hoofd heeft, en dat het pak van de wolf best een wasbeurt kan gebruiken, de magie werkte voor de rest nog wonderwel.
Toen het aan het eind van de dag ging stortregenen was dat dan ook totaal niet erg. We (althans, de vrouwelijke helft van het gezelschap) schaften met uitermate veel plezier twee Roodkapje parapluutjes aan, die met een beetje smokkelen net twee mensen van de regen konden afschermen.
De enge stem van Repelsteeltje galmde nog een tijdje na in ons hoofd (luister hier) maar toen een regenboog ons het park uitgeleide deed waren we de enge kabouter snel vergeten.
Voor mij kreeg deze mooie dag nog een leuk staartje (waarom schrijf ik dat? "Een staartje krijgen" vind ik echt een stomme uitdrukking) in de vorm van een avond in de kroeg en een dag in Antwerpen zonder slaap tussendoor. Mijn opblijfrecord is zonder twijfel gebroken met de score van 42 uur.
Verder heb ik inmiddels gaatjes in mijn oren, ben ik naar de Parade geweest en heb ik een broche met een panda op een fiets en zo bent u weer helemaal op de hoogte.
Als laatste nog wat goede raad: zet vazen met bloemen niet op de vensterbank boven uw bed wanneer u een kat heeft. Het kost vrij veel moeite om al die bloemblaadjes tussen uw beddegoed vandaan te plukken, en daarbij is een nat matras ook niet alles.
Fijne dagen!


0 reacties



eXTReMe Tracker