yokaverbeek.nl


vrijdag, januari 13, 2006

Dag snotaapjes.
Dat bedoel ik niet onaardig hoor, dat bedoel ik realistisch. Ik heb heel veel snot in mijn neus en ik weet dat velen van jullie dat ook hebben.
Zoals ik weleens heb verteld zitten er nogal wat mannetjes in mijn hoofd die allerlei soortig werk verrichten. De ene keer vervelen ze zich een beetje, het volgende moment zijn ze niet te houden en is het een bedrijvigheid van jewelste. Echte balans is ver te zoeken want als ze eenmaal bezig zijn, nou berg je dan maar want dan komt hun ware workaholic-aard naar boven!
Onlangs kwam er een mannetje naar beneden voor een evaluatiegesprek. Hij ging met een ernstig gezicht voor me zitten en begon met zijn relaas: hij en zijn collega-mannetjes hadden eens beraad gepleegd en de conclusie was unaniem. Ik moest vaker naar blije dingen kijken. 'Maar!' riep ik, 'dat doe ik al geregeld!'. Geregeld was echter niet genoeg. Méér was het devies. En omdat ik de beroerdste niet ben, doe ik jullie ook een portie toekomen. Dikke kans dat de mannetjes in júllie hoofden ook zin hebben in meer blije dingen. Komen ze.










0 reacties



eXTReMe Tracker