yokaverbeek.nl


woensdag, april 16, 2008

Huis & Comfort bewijst: Zeer Enge Kabouters bestaan

Zoals jullie allen bekend is houd ik veel van de kabouters. Ze zijn grappig, ze zijn ondeugend, ze houden net als ik van hagelslag, ze hebben wonderschone - maar geheime - namen. Wat kan daar nou mee mis gaan? Een hoop, zo laat het immer briljante Huis & Comfort ons zien.
Kijk: het begint hoopgevend met 'Creëer uw eigen sprookjeswereld'. Jaa! Dat wil ik! Maar dan begint de ellende...Horst, Heinz, Hans en Herbert? Zijn de tuinkabouters Duitse worstverkopers? Oh, Huis & Comfort, jij prachtig uit het Duits vertaalde catalogus... De wereld wordt een mooiere plek door jouw bestaan.
Dat geldt helaas niet voor de tuinkabouters, die er inderdaad uit zien als bratwürst consumerende, bier drinkende, in lederhosen geklede, bolwangige Duitse dikkerdjes.
Vooral de voorste jaagt me angst aan:Die doet me een beetje denken aan de 'kabouter' in deze hilarische Marktplaats advertentie. Excuses voor eventueel opgelopen trauma's bij het zien van die foto.

Ik hoop zó deze doodenge kabouters ooit bij iemand in de tuin aan te treffen. Net als de andere angstaanjagende tuinversieringen die Huis & Comfort verkoopt.

Maar daarover later meer...


2 reactieseXTReMe Tracker