yokaverbeek.nl


donderdag, april 29, 2004

Knngnndg


Wat gaan jullie eigenlijk morgen doen?


0 reacties


Dringend verzoek

Ik wil heel graag van u weten:

Hoe komt u op mijn site terecht?

Waarvan kent u hem, komt u via een link op een andere pagina... vertel het mij! Ik ben zo benieuwd wie u allen bent.

U kunt uw antwoord kwijt in mijn commentaarding, hieronder.

Alvast vele malen dank.


0 reacties


Vierkantenbroek

Ik vind Spongebob leuk.
0 reacties


Overigens

Wordt u ook zo moe van de reclames voor de Postbank? Moe is misschien niet eens het goede woord. Ik raak vervuld van walging en een diepe, diepe schaamte. Dat die mensen zich laten lenen voor zo'n vreselijke campagne! (Al mag je natuurlijk nooit vergeten hoeveel geld zij daarmee verdienen). Ik ben inmiddels zover dat ik me zo geneer voor de bank waarbij ik een rekening heb, dat ik van plan ben over te stappen naar een andere bank. De Rabobank bijvoorbeeld, die vind ik veel sympathieker. Ja, het is erg dat ik me dermate laat beďnvloeden door een reclamecampagne, maar de gadverdammefactor is zo hoog dat ik in paniek raak als ik niet op tijd van kanaal kan wisselen wanneer de angstaanjagende spotjes in beeld verschijnen. Nog even en ik krijg last van een verstoorde nachtrust omdat ik grote blauwe leeuwenpakken met irritante mannen erin onder mijn bed fantaseer. Dus, tijd voor de Rabobank.Bah

Bah bah bah bah bah bah bah bah.
Ik vind er niks aan.
Alles is stom.
Bah!
Ik heb een ware off week, wat ik zo'n mooie term vind in het Engels. I'm having an off day. Hoe dat in het neerlands te noemen? Uitdag. Ernaastdag. Zoiets. Nou ik heb een uitwéék.
En morgen is het ook nog eens koninginnedag. Ik hou niet zo van koninginnedag. Dat zal te maken hebben met mijn mensenmassafobie. Maar goed, ik vertrouw op het menselijke vermogen tot zelfbedrog, we kunnen onszelf tenslotte alles wijsmaken.
Verder blijft het helaas een kutweek. Heel jammer. Maar helaas.
Bah bah bah bah.


0 reacties

vrijdag, april 23, 2004

Weg

Dit weekend ben ik weg. Ha!
Ik vier mijn 1 jarig jubileum met Klaas op een ultrageheime lokatie.
Hij heeft de lokatie geregeld en ik alle presentjes (ik hou van presentjes kopen).
Dus.
Tot maandag ofzo.
Fijn weekend!


0 reacties

dinsdag, april 20, 2004

Pffffgrjnfjkwfkaw

Hedenochtend (9.45) ben ik berezenuwachtig, want over zo'n anderhalf uur doe ik de slotauditie voor de Toneelschool te Amsterdam. Ik heb dan 10 minuten om een auditiecommissie ervan te overtuigen dat ik aangenomen moet worden. 10 minuten! Ik heb twee monologen voorbereid, die ik ook allebei moet doen. Nu ga ik daar echter helemaal niet aan denken want ik ben oppernerveus. Het kopje ontspannende thee staat al te wachten, ik hoop ten zeerste dat het werkt (al is het maar een klein beetje).


0 reacties

maandag, april 19, 2004

Leren leren leren

Ik ben aan het leren want morgen is de 3e en laatste ronde van de Toneelschool. Af en toe neem ik heel lui een pauze. Ik vind het namelijk best moeilijk, leren. De concentratie opbrengen, gedisciplineerd zijn, ik heb het meer onder de elleboog dan onder de knie, ervan uitgaande dat je naar beneden werkt.
Nu moet ik weer verder, anders raak ik veel te veel afgeleid.

Heeft u zich trouwens al opgegeven voor Breedster, bij het stukje hieronder? Doen, want het broeden gaat onverminderd door en straks heb ik eieren over en dat is zonde.
Dag.0 reacties

zaterdag, april 17, 2004

Broeden

Breedster, iedereen wil er aan meedoen schijnt. Je moet alleen eerst worden uitgenodigd. Nou, dit is je geluksdag! Ik doe mee, en het blijkt moeilijk om telkens te verzinnen wie nu weer uit te nodigen. Dus: laat je naam en email achter in de commentbox en ik nodig je uit als er weer eitjes moeten worden uitgebroed.
Tot op the grid.


0 reacties

zondag, april 11, 2004

Nieuwsgierig

Bij mijn referrers staat dit:Wat is dat?


0 reacties

woensdag, april 07, 2004

Is Paul Dead?

Er doet al tijden een gerucht de ronde dat Paul McCartney al in 1966 zou zijn omgekomen bij een auto-ongeluk en dat hij vervolgens is vervangen door de winnaar van een lookalike wedstrijd. Yeah right!
Natuurlijk is dat niet zo, maar het is best griezelig om allerlei "bewijzen" te lezen, zoals hier, of hier.
Brrrr.


0 reacties


Raadsel:

Wie weet wat dit zijn:Degene die het weet krijgt een nog nader te bepalen prijs (maar misschien heb je zelf een idee?)

Succes met het oplossen van dit mysterie.


0 reacties

zondag, april 04, 2004

Spaak

Vervelend ding waarvan je niet weet dat het vervelend is voordat je het zelf hebt ondervonden:

losse spaken in je fietswiel.

Ik heb losse spaken in mijn fietswiel. Gisteren hoorde ik een metalig geluid terwijl ik fietste, en later die avond kon ik constateren dat er enkele spaken los waren geraakt. Dat fietst behoorlijk kut kan ik u vertellen. Die paar kleine dunne rotspaakjes blijken verantwoordelijk voor een hele hoop draagkracht. Nu rijdt mijn fiets alsof er een kromme bocht in mijn achterwiel zit. Zojuist ben ik naar huis gereden met een flinke snelheid waardoor het kromme bochtgevoel van het achterwiel beperkt werd. Wel was er de constante angst door het achterwiel te zakken en een derričrelanding op het asfalt te maken. Ik kon dan ook opgelucht ademhalen toen ik veilig thuis was aangekomen.
Morgen ga ik met de tram. Een verstandig besluit.


0 reacties

zaterdag, april 03, 2004

Concert for George

Gisternacht heb ik ademloos zitten kijken naar Concert for George, een tribuutconcert voor George Harrison precies 1 jaar na zijn sterfdag (het was een herhaling, zijn sterfdag is 29 november 2001).
Fantastische muzikanten voerden door hem geschreven nummers uit en ik merkte dat het me ontroerde. Prachtige muziek heeft hij geschreven, en dan zie je Eric Clapton, Paul McCartney en vele anderen die ten gehore brengen in de indrukwekkende Royal Albert Hall. Het veroorzaakte een brok in mijn keel.
Even schrok ik nog, toen ik de zoon van George zag: Dhani Harrison. Deze is vrijwel het evenbeeld van zijn vader, uncanny. Kijk maar:

Dhani Harrison

Hier kwam ik nog te weten dat een rechtbank in New York ooit heeft beslist dat George's grote hit My Sweet Lord plagiaat was omdat het melodielijnen bevat die identiek zijn aan die in het liedje He's So Fine van The Chiffons. Je moet dat liedje eens downloaden, het lijkt er inderdaad verdraaid veel op. De rechtbank vond wel dat het geen opzet was van George, maar dat hij het onbewust moet hebben gebruikt.


0 reacties

vrijdag, april 02, 2004

P.S.

Bedankt voor alle positieve reacties op onderstaande post. Uiteraard wachten we allen met smart op wat de heer in kwestie ons voor pareltjes gaat voorschotelen betreffende mijn stukje, want we kunnen vast weer veel mooie doordachte redeneringen verwachten. Gelukkig blijf ik de enige die weet hoe het werkelijk in elkaar steekt, en hoeveel zogenaamd goedbedoelde adviezen de heer "Geluk" mij ook mag geven, ik blijf gewoon doen wat ik doe en wat ik wil doen; ik raak weinig onder de indruk van zijn -pardon- geraaskal.
Ajuus.


0 reactieseXTReMe Tracker