yokaverbeek.nl


dinsdag, november 01, 2005

De mooiste gebeurtenis in mijn leven

Ik buig diep voor je, Albert Heijn. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe goed je je kunt inleven in kinderzieltjes. Daarvoor ga ik dus op de knien, om mijn eindeloze bewondering te tonen. Want, lieve lezers, de ultieme kinderdroom is door Albert Heijn vervuld: je kunt een hamsterkijkdoos maken. Die ontzettend leuke, totaal niet angstaanjagende hamsterwekenhamsters staan nu tot je beschikking in kijkdoosvorm.
Kijk mee en geniet.Die mooie woorden doen een rilling van ontroering langs mijn ruggegraat lopen. Maak je eigen hamsterkijkdoos! Toen ik dat zag staan op de folder in de Albert Heijn sprongen de tranen van blijdschap in mijn ogen. Ze gingen de rest van de dag niet meer weg.Klik op de afbeelding en je ziet een grotere versie van de uitknipbare hamsters met die leuke ogen die totaal niet aan psychopatische bijlmoordenaars doen denken.

De instructies zijn eveneens hartverwarmend:Maar Albert Heijn, lke plek is toch een leuke plek in de doos! Een kijkdoos is alleen mr dolle pret!

En het kan ng doller, want als tip staat erbij:
Blader door de Allerhande of andere tijdschriften en knip leuke plaatjes uit. Zo kun je bijvoorbeeld een hamsterwinkel of een hamsterbos maken.

Ik begin een beetje te hyperventileren van enthousiasme; een hamsterwinkel! Een hamsterbos! Het moet niet veel gekker worden.

Als je al dat knutselplezier niet aan kunt dan moet je eens kijken naar het voorbeeld van de hamsterkijkdoos, want geef toe: sta je niet alsnog te springen om aan de slag te gaan? Is dit niet de vrolijkste, mooiste, meest opwindende kijkdoos die je ooit hebt gezien:Oh, schitterende hamsterkijkdoos. Voor altijd zal ik van je houden.


0 reactieseXTReMe Tracker